Duet per a flauta i guitarra Ampliar

Duet per a flauta i guitarra

FG04

Nou producte

En aquest Duet per a flauta i guitarra totes les línies melòdiques es deriven de la fluctuació dels intervals compresos en l’àmbit de terceres menors i majors de to melangiós que, en els moments de major intensitat expressiva s’expandeixen en línies més amples i acords.

Més detalls

12,00 € amb impostos

Edició: Paper

    Època S. XX
    Instruments Fl.Guit
    Pàgines 12
    Durada 5 min.
    Contingut Partitura
    Edició Paper

    Aquesta obra, d’uns cinc minuts de duració, de manera semblant a la successió dels versos que formen i donen sentit a un poema. Musicalment totes les línies melòdiques es deriven de la fluctuació dels intervals compresos en l’àmbit de terceres menors i majors de to melangiós que, en els moments de major intensitat expressiva s’expandeixen en línies més amples i acords.
    En la primera secció del Duet, la flauta porta la veu cantant. A continuació la passa breument a la guitarra i després s’alternen i complementen els dos instruments en el protagonisme melòdic. La tercera secció té un caràcter mixt de desenvolupament i cadència que condueix a una breu recapitulació de la seqüència inicial i al període conclusiu en el qual s’accentua el caire dolorós del to nostàlgic predominant en la composició.


    Joaquim Homs

12 productes més a la mateixa categoria: