Partitures digitals Hi ha 426 productes.

  • 9,60 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    El tractament que fa Benejam de cadascun dels instruments és totalment idiomàtic, n’explota els recursos sense forçar i aconsegueix un equilibri entre ells que en denoten un coneixement profund. Aquestes característiques són presents als Quatre moviments per a quartet de corda, una obra plena de gràcia i d’intensitat.

    9,60 €
  • 7,62 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    Benejam va ser un excel·lent violinista i també un excel·lent compositor. No és estrany, doncs, que les obres que va dedicar al seu instrument siguin d’una qualitat i un bon gust exquisits.

    7,62 €
  • 26,52 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    Aquesta petita peça de menys de cinc minuts de durada és una obra molt adequada per a l’inici d’un concert.

    26,52 €
  • 15,71 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    El catàleg d’obres de Lluís Benejam compta amb una seixantena d’obres entre les que hi figuren onze cançons per a veu i piano amb poemes dels millors poetes catalans. Només tres dels manuscrits estan datats i molt probablement formen part de les seves primeres composicions, no obstant això ja contenen molts dels trets més característics de la seva música.

    15,71 €
  • 22,17 €

    Autor: Borgunyó, Agustí

    Edició: Digital

    El títol de l’Aplec vindria donat pel caràcter obert i català dels temes, de marcat caire popular, que són d’un gust exquisit i estan tractats amb un refinat contrapunt i una rica instrumentació. 

    22,17 €
  • 18,15 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    Composta l’any 1962, l’Obertura flamenca és una de les obres orquestrals que Benejam va escriure un cop instal•lat a Birmingham (Alabama) i que respon al caràcter hispànic d’altres obres que també va compondre en aquells anys com el Baile (Spanish dance), els Preludis Ibèrics o la Lorqueña.

    18,15 €
  • 9,83 €

    Autor: Capdevila, Mercè

    Edició: Digital

    L'obra Corn d'or està formada per sons ràpids i comprimits, que per la seva densitat, poden ser escoltats com a una massa. En els moments lents es descomprimeix i s’afluixa la massa, el so s’expandeix i es desgrana, se separa, tot projectant-se en forma de frases o sons aïllats en diferents qualitats, direccions i altures.

    9,83 €
  • 9,68 €

    Autor: Soler, Josep

    Edició: Digital

    Dos temes de Verdi serveixen per generar variacions i juxtaposicions que mai no hi apareixen de la mateixa manera.

    9,68 €
  • 7,26 €

    Autor: Soler, Josep

    Edició: Digital

    L'obra es basa en la glosa de quatre cançons del Llibre Vermell de Montserrat.

    7,26 €
  • 8,61 €

    Autor: Soler, Josep

    Edició: Digital

    Les possibilitats del piano únicament en el registre greu han estat explorades per diversos autors al llarg del segle XX, però en aquesta ocasió la música de Soler busca més l’expressivitat que no pas el virtuosisme.

    8,61 €
  • 10,01 €

    Autor: Soler, Josep

    Edició: Digital

    L'obra Au pays de la soif et de la peur, de gran expressivitat, es desenvolupa en moviments lents i aprofita els registres dels dos instruments en tota la seva amplada. La interpretació de l’obra exigeix el màxim als intèrprets i, sobretot, requereix una compenetració extrema.

    10,01 €
  • 9,89 €

    Autor: Soler, Josep

    Edició: Digital

    Harmonices Mundi tracta la fuga en totes les seves possibilitats, sovint de forma aïllada, però també amb preludis, associada a danses o dintre d’una partita. En aquest volum les primeres cinc fugues es presenten directament (a tres o quatre veus) i només al darrer número es presenta la fuga amb un preludi.

    9,89 €
Mostrant 85 - 96 de 426 elements