Piano Hi ha 94 productes.

  • 5,83 €

    Autor: Borràs, Teresa

    Edició: Digital

    Recull de tres preludis per a piano integrats en la col·lecció de sis peces escrites a finals dels anys 70 i corresponents a l'opus 67.

    5,83 €
  • 5,34 €

    Autor: Borràs, Teresa

    Edició: Digital

    Aquesta edició comprèn dues peces per a piano que Borràs va compondre el 1983. La primera està dedicada a Frederic Mompou. La segona peça és una sardana que l'autora va dedicar a Marcel Rubio Beltrán.

    5,34 €
  • 9,30 €

    Autor: Torrents, Mercè

    Edició: Digital

    L'obra Dibuixant, de Mercè Torrents, consta de tres moviments. En el primer el piano fa un dibuix continu mentre que la flauta s’expandeix en diferents registres tot cantant. El segon moviment dibuixa la placidesa amb la flauta en una tessitura de registre baix mentre que el piano la segueix amb uns acords lents, contemplatius. El tercer moviment ens...

    9,30 €
  • 7,56 €

    Autor: Guzmán, Josep Lluís

    Edició: Digital

    L’ordenament variable dels dotze tons de l’escala cromàtica és ben present en la construcció d’ambdós preludis, però alhora manté un substrat harmònic cadencial.

    7,56 €
  • 11,87 €

    Autor: Guinjoan, Joan

    Edició: Digital

    Articulada en dues seccions sense solució de continuïtat, l’obra parteix d’un clima proper als Nocturns del compositor polonès, amb colors i harmonies delicats, sobre el qual va elevant-se una línia melòdica cada cop més activa i ornamentada...

    11,87 €
  • 13,00 €

    Autor: Soler, Josep

    Edició: Digital

    Harmonices Mundi tracta la fuga en totes les seves possibilitats, sovint de forma aïllada, però també amb preludis, associada a danses o dintre d’una partita. 

    13,00 €
  • 5,20 €

    Autor: Romaní, Raimon

    Edició: Digital

    Un capaltard d’octubre és una obra, en què el text expressa un progressiu endinsament confiat en la natura, d’algú a la recerca del seu mon interior. El text prové de la primera part del poema en quatre seccions titulat Tarda i Vespre que Màrius Torres va escriure l’any 1941.

    5,20 €
  • 9,60 €

    Autor: Romaní, Raimon

    Edició: Digital

    Obra de gran tensió i expressivitat construïda en cinc seccions que descriuen cinc escenes del text de la Bíblia (Lluc 24, 1-12) en el qual es relata el moment de la resurrecció de Jesús.

    9,60 €
  • 12,10 €

    Autor: Romaní, Raimon

    Edició: Digital

    Veni, Creator Spiritus consta de diferents parts d'acord amb els matisos del text, destacant dos motius musicals relacionats amb les parts de l'himne. A més a més d'altres motius secundaris, destaca el tema extens i melòdic Accende lumen sensibus. El moment esplendorós d'aquesta mateixa melodia es troba amb l'estrofa Deo Patri, constituint el punt...

    12,10 €
  • 7,00 €

    Autor: Bertrand, Álvaro

    Edició: Digital

    Aquestes peces volen apropar el pianista a una petita part de la tradició catalana al mateix temps que oferim una eina didàctica.

    7,00 €
Mostrant 85 - 94 de 94 elements