So de sonata Ampliar

So de sonata

DE546

So de Sonata de Mercè Torrents està composta de tres temps com en la forma sonata, Alegre-Caminant, Adagi i Lleuger-Alegre, però pel que fa a l’estructura és completament lliure.

Més detalls

10,29 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments tenora,pno.
  Pàgines 28
  Durada 9 min.
  Contingut partitura + particel·la
  ISMN 979-0-3502-0716-7
  Observacions tenora: instrument equivalent a l'oboè
  Preu edició impresa 17,70€
  Edició Digital

  Tot i que ja estava al meu pensament fer una obra per a Tenora i Piano, vaig començar-la a partir que l’intèrpret de tenora, en Jordi Figaró va demanar-me una peça per afegir al seu repertori.
  No és estrany per a mi que constantment tingui a la memòria alguna melodia popular ja que la meva mare era un pou de cançons que sempre em cantava. La meva ment és plena d’aquesta música que jo cantava de petita. Així és que quan vaig posar-me a escriure va sortir una d’aquelles cançons que ve a ser l’empremta que jo vull deixar en l’obra, el meu segell.
  So de Sonata està composta de tres temps com en la forma sonata, Alegre-Caminant, Adagi i Lleuger-Alegre, però pel que fa a l’estructura és completament lliure.
  Espero, amb aquesta obra, poder comunicar a intèrprets i oients la satisfacció que jo mateixa he experimentat en fer-la.


  Mercè Torrents