Veu solista Hi ha 53 productes.

  • 23,73 €

    Autor: Ortega, Miquel

    Edició: Digital

    Stabat Mater és una obra influenciada per les tècniques corals que l'autor va aprendre dels mestres Gandolfi i Sicuri, als quals els la dedica, i també del coneixement que va fer en aquell moment d’obres corals com Càrmina Burana de Carl Orff, entre d’altres.

    23,73 €
  • 11,20 €

    Autor: Brotons, Salvador

    Edició: Digital

               Dins un missatge unitari, cada cançó te un llenguatge estètic diferent i requereix d'una soprano o un tenor amb una gran versatilitat vocal. El text de Martí i Pol és la causa d´aquesta varietat estètica. Amb el propòsit de copsar tot el que aquests magnífics poemes em comunicaven, el meu propi llenguatge va sorgir espontani quasi inconscientment.

    11,20 €
  • 13,38 €

    Autor: Ortega, Miquel

    Edició: Digital

    Les quatre Cançons sobre poemes de García Lorca  de Miquel Ortega s’inscriuen en un estil que podríem anomenar post-Falla, d’arrel clarament nacionalista, bàsicament andalusa, donada la naturalesa dels poemes.

    13,38 €
  • 17,85 €

    Autor: Oltra, Manuel

    Edició: Digital

    El treball cambrístic és exquisit i, malgrat que a priori pugui semblar estrany, fins i tot la veu està tractada com un instrument més que Oltra fa entreteixir de forma natural amb els altres timbres.

    17,85 €
  • 10,89 €

    Autor: Ortega, Miquel

    Edició: Digital

    Miquel Ortega ha musicat diversos poemes del conegut "Romancero Gitano" de Federico García Lorca. Romance de la luna, luna en la versió de veu mezzosoprano en fa menor i orquestra de cambra.

    10,89 €
Mostrant 49 - 53 de 53 elements