Valsos poètics Ampliar

Valsos poètics

FG02

Nou producte

Aquesta sèrie de Valsos Poètics ens mostra una música d’inspiració clarament romàntica, on s’alternen moments apassionats i melangiosos, tendres i humorístics, emmarcats entre dues peces brillants i virtuosístiques: la introducció i la conclusió, que ens condueix de nou al primer vals a manera de recapitulació emotiva de l’obra.

Més detalls

19,33 € amb impostos

Edició: Paper

    Època S. XIX
    Instruments Fl.Guit.
    Pàgines 28
    Durada 12 min.
    Contingut Partitura
    Altres Montserrat Gascón i Xavier Coll (transcripció)
    Edició Paper

    Els Valsos Poètics van ser escrits originalment per a piano i publicats el 1887, quan Granados tenia 20 anys. Aquesta sèrie de valsos -a la manera dels cicles pianístics de Schumann- ens mostra una música d’inspiració clarament romàntica, on s’alternen moments apassionats i melangiosos, tendres i humorístics, emmarcats entre dues peces brillants i virtuosístiques: la introducció i la conclusió, que ens condueix de nou al primer vals a manera de recapitulació emotiva de l’obra.
    Granados va fundar a Barcelona una acadèmia d’on han sortit diverses generacions de grans pianistes, gràcies als quals ha arribat fins als nostres dies la manera amb què el compositor interpretava la seva música i sobre com anava introduint canvis en les obres a mida que les anava tocant.
    La nostra transcripció s’ha basat en les edicions existents -que presenten algunes divergències- i s’ha fet tenint en compte alguns dels canvis que Granados hi va fer. Quant a les dinàmiques i les articulacions, hem respectat el que hi ha a les edicions de piano.


    Montserrat Gascón i Xavier Coll

12 productes més a la mateixa categoria: