Contrabaix Hi ha 4 productes.

 • 11,00 €

  Autor: Baldrís, Carlota (*1960)

  Edició: Paper

  Aquesta obra reflecteix els pensaments i cabòries que van i vénen quan viatges en tren, mentre es van entrellaçant els uns amb els altres, fins i tot amb els dels altres passatgers, que pugen i baixen del tren amb els seus propis pensaments, cada cop més llunyans, amb la mirada perduda a l’infinit. Finalment, s’arriba a l’estació i els viatgers segueixen...

  11,00 €
 • 16,90 €
  Venda!

  Autor: Capdevila, Mercè (*1946)

  Edició: Paper

  L'obra Corn d'or està formada per sons ràpids i comprimits, que per la seva densitat, poden ser escoltats com a una massa. En els moments lents es descomprimeix i s’afluixa la massa, el so s’expandeix i es desgrana, se separa, tot projectant-se en forma de frases o sons aïllats en diferents qualitats, direccions i altures.

  16,90 €
 • 14,00 €

  Autor: Soto, Pere *1958

  Edició: Paper

  Aquestes dues obres són independents i a la vegada estan vinculades entre si per la contraposició de dues energies: la feminitat i la masculinitat.

  14,00 €
 • 13,00 €

  Autor: Bertran, Moisès (*1967)

  Edició: Paper

  Consta d’un Tema, sis Variacions, una Cadenza i la reexposició del tema. Aquestes petites seccions se succeixen sense interrupció amb la intenció de crear una obra d’un sol traç dins d’una estructura que massa sovint resulta discontinua.

  13,00 €
Mostrant 1 - 4 de 4 elements