Vent fusta Hi ha 141 productes.

Vent fusta
 • 27,05 €

  Autor: Fleta Polo, Francisco (*1931)

  Les Històries del Quixot són un conjunt de vuit moments musicals inspirats en diferents personatges del llibre de Cervantes. Al llarg de l’obra hi apareixen la moza, el corregidor, Camacho, el bachiller y el cura, entre d’altres.

  27,05 €
 • 4,45 €

  Autor: Taverna-Bech, Francesc

  Edició: Digital

  Horitzó i tres estrofes de Francesc Taverna Bech és una obra en quatre temps, de set minuts de durada, amb una gran i delicada expressivitat, element característic de l'autor.

  4,45 €
 • 13,38 €

  Autor: Civilotti, Alejandro (*1959)

  Edició: Digital

  Els tres moviments de l'obra fan referència als diferents estils de música que tenen a veure tant amb la literatura musical d'Argentina, com del passat musical de l'autor, molt lligat al tango i al folklore.

  13,38 €
 • 7,56 €

  Autor: Fleta Polo, Francisco (*1931)

  Sense ser una obra de virtuosisme, l’exigència és notable. La primera part de l'Impromptu núm. 9a de F. Fleta Polo crea un clima harmònic inquietant i presenta molts cromatismes. La segona part, per contra, és molt rítmica i presenta un element de moviment perpetu que defineix el caràcter intens i enèrgic de l’obra.

  7,56 €
 • 8,72 €

  Autor: Fleta Polo, Francisco (*1931)

  Edició: Digital

  La primera part de l’Impromptu núm. 14 és com un moviment perpetu i trepidant, amb un caràcter juganer en què la compenetració entre els dos intèrprets és molt exigent, amb l’oboè sempre en el registre agut, punyent i incisiu.

  8,72 €
 • 9,53 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Digital

  El títol d'aquesta obra fa referència a la dispersió i els contrastos dels punts de color i de llum dels quadres de Claude Monet relacionats amb el jardí de Giverny, que van ser el punt de partida per a establir una similitud amb el sons de la flauta i de la guitarra.

  9,53 €
 • 9,60 €

  Autor: Soler, Josep

  ...però en aquests mars hi ha poemes i músiques, uns per a dir el que tan sols es pot dir amb paraules i uns altres per tal que entrin a dins nostre, les coses que només la música pot dir...

  9,60 €
 • 6,98 €

  Autor: Ferrer, Enric (*1958)

  Llacada és una obra per a flauta i guitarra d'Enric Ferrer; llacada és, també, el llot que deixa una riuada en retirar-se dels camps inundats. L'autor dedica l'obra a David Sanz i Jordi Gendra.

  6,98 €
 • 7,56 €

  Autor: Eckart, Edmundo (*1935)

  Mahlers traum es tracta d’una peça que comença amb un tema que fa pensar en l’esperit de la Träumerei o Reverie –somni- de Robert Schumann; però cap al final de l‘obra pren girs i harmonies pròpies de Gustav Mahler.

  7,56 €
 • 8,72 €

  Autor: Soto, Pere

  Edició: Digital

  Tres petites composicions creades en dos moments diferents però amb una voluntat claríssima d’unitat. Són estructures obertes a l’estil d’una fantasia, amb un discurs fluït de principi a fi.

  8,72 €
 • 13,38 €

  Autor: Guinjoan, Joan (*1931)

  Edició: Digital

  D'acord amb el títol, Miniaturas està construïda amb petites cèl·lules temàtiques. La primera peça es caracteritza pel joc de contrastos. La següent parteix d'un ambient desolat fins a abastar un marcat lirisme i l'última fa esment a un ritme progressivament complex que acaba amb el tic-tac del metrònom.

  13,38 €
 • 6,66 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  Edició: Digital

  Les Miniatures són petites obres per a petits conjunts (des de duets, trios i quartets fins a grups d’onze instruments) en les que investiga les possibilitats dels protagonistes des del punt de vista del so, més que no pas de la tècnica o el virtuosisme.

  6,66 €
Mostrant 37 - 48 de 141 elements