Vent fusta Hi ha 103 productes.

Vent fusta
  • 8,75 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    Cada trio està definit per un ritme distintiu, fent un recorregut que va des de la marxa fins el boogie, d’aquesta manera l’alumne es va familiaritzant amb formes i estils que s’anirà trobant sovint al llarg dels seus estudis.

    8,75 €
  • 7,79 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    Els personatges de la Commedia dell’Arte han estat referència en molts àmbits de la creació. En aquesta sonata el personatge de Colombina, tal com està tractat en el poema de Verlaine, és la referència que determina la composició.

    7,79 €
  • 11,23 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    La Sonata Marina està dividida en tres moviments, el primer s’inicia amb un tema lleument nostàlgic del saxòfon, el segon està centrat en la idea de la llunyania i el no retorn, el tercer iniciat per una al·lusió a la música de Mahler, té un caire més desimbolt i lluminós.

    11,23 €
  • 13,92 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    Versió molt interessant de l'obra original Sonata per violí i piano núm. 1.

    13,92 €
  • 12,10 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    La Sonata per a saxòfon i piano té trets postimpressionistes, girs modals, riquesa de registres, ritme constant, gust per les modulacions cromàtiques i domini del contrapunt. El saxo alt és el clar protagonista al llarg de l’obra, encara que el piano no assumeix solament la funció d’acompanyant sinó que està clarament implicat en el diàleg amb el solista.

    12,10 €
  • 8,14 €

    Autor: Bertran, Moisès

    Edició: Digital

    El Preludi i la Dansa segueixen l'estructura pròpia de Frederic Monpou; el Finale tanca l'obra.

    8,14 €
  • 17,45 €

    Autor: Gerhard, Robert

    Edició: Digital

    La Suite de Gerhard consta de dos moviments en forma de dansa, El Conde Sol de caràcter més solemne i amb predomini del ritme binari, i Sevillana, més agitada i de ritme ternari.

    17,45 €
  • 7,64 €

    Autor: Coll, Xavier

    Edició: Digital

    El Tango és un tango moderno en la línia dels de Piazzolla. En contraposició al tango, tan relacionat amb els suburbis de Buenos Aires, la chacarera és rural. Com que aquesta música te una forta arrel popular, l’intèrpret pot adaptar-la segons la seva creativitat sempre tenint en compte l’essència de cada una de les peces.

    7,64 €
  • 4,30 €
  • 16,70 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    L’àlbum Tres peces per a oboè i quartet de corda és  una de les primeres partitures que va compondre Lluís Benejam. Així i tot, el llenguatge que més endavant caracteritzarà l’obra de Benejam ja hi és present en els seus trets bàsics.

    16,70 €
  • 11,39 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    El Trio Concertante està dividit en els tres moviments convencionals. A l’inici apareix un tema repetit en diferents punts de l’obra i que té un caire trist i meditatiu. A part d’aquests breus passatges el tractament instrumental té un caire virtuosístic i rítmic.

    11,39 €
  • 13,67 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Paper

    Aquest Trio núm. 3  és una obra de dimensions considerables que juga amb la sonoritat dels tres instruments principals de la família dels saxòfons. Amb el piano sempre present, el primer moviment requereix un saxo alt i un tenor, el segon moviment un tenor i un baríton, i el tercer presenta un duet de saxos alts.

    13,67 €
Mostrant 61 - 72 de 103 elements