Conjunts Hi ha 176 productes.

  • 9,01 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Digital

    Impromptu núm. 21 per a dos violins de Francisco Fleta Polo és una obra fresca i directa: dos violins que dialoguen i barregen les seves veus en un moment musical agradable i d’esperit alegre.

    9,01 €
  • 7,56 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Digital

    Sense ser una obra de virtuosisme, l’exigència és notable. La primera part de l'Impromptu núm. 9a de F. Fleta Polo crea un clima harmònic inquietant i presenta molts cromatismes. La segona part, per contra, és molt rítmica i presenta un element de moviment perpetu que defineix el caràcter intens i enèrgic de l’obra.

    7,56 €
  • 6,05 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Digital

    L'Impromptu núm. 17 de Fleta Polo no té altra pretensió que la de donar sortida a aquella necessitat que té l’autor de fer música per a la combinació instrumental que té al davant i, sobretot, de donar satisfacció als músics a qui està dedicada.

    6,05 €
  • 10,47 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Digital

    L’obra és un homenatge a Johannes Brahms on cada viola està representada per una de les lletres del cognom del músic alemany i s’estructura en un sol moviment.

    10,47 €
  • 11,06 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Digital

    11,06 €
  • 7,27 €

    Autor: Bertran, Moisès

    Edició: Digital

    Escrita en forma ternària té el caràcter d’una improvisació. Després d’una breu introducció apareix el tema principal de caràcter líric en la trompa, al centre de la peça hi trobem una secció de caràcter jazzístic que mostra interessants figuracions pianístiques. Destaca la seva profunditat expressiva centrada en el cantabile del solista.

    7,27 €
  • 13,96 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    La música de Lluís Benejam flueix d’un esperit obert, vitalista, permeable a influències diverses. Hi trobem reminiscències modals, de l’impressionisme i del jazz, incorporades per una manera personal d’entendre la música.

    13,96 €
  • 6,69 €

    Autor: Cuscó, Joan

    Edició: Digital

    Tres peces per a trio de gralles i timbal d’estil tradicional i dos impromptus acompanyats amb piano.

    6,69 €
  • 9,08 €

    Autor: Bozzo, David

    Edició: Digital

    L’Inspiration d’un Ange és un cicle de cinc petites miniatures per a violí i piano d’una gran simplicitat però amb una enorme profunditat musical.

    9,08 €
  • 9,60 €

    Autor: Soler, Josep

    Edició: Digital

    ...però en aquests mars hi ha poemes i músiques, uns per a dir el que tan sols es pot dir amb paraules i uns altres per tal que entrin a dins nostre, les coses que només la música pot dir...

    9,60 €
  • 6,98 €

    Autor: Ferrer, Enric

    Edició: Digital

    Llacada és una obra per a flauta i guitarra d'Enric Ferrer; llacada és, també, el llot que deixa una riuada en retirar-se dels camps inundats. L'autor dedica l'obra a David Sanz i Jordi Gendra.

    6,98 €
  • 6,66 €

    Autor: Valls Duran, Pere

    Edició: Digital

    De la llarga col·laboració i amistat amb el mestre Pau Casals, el compositor Pere Valls va dedicar amb emoció aquesta bella i melangiosa obra Llegenda, en un únic moviment, Andante, per a violoncel i piano en tonalitat menor.

    6,66 €
Mostrant 61 - 72 de 176 elements