Conjunts Hi ha 176 productes.

  • 7,56 €

    Autor: Eckart, Edmundo

    Edició: Digital

    Mahlers traum es tracta d’una peça que comença amb un tema que fa pensar en l’esperit de la Träumerei o Reverie –somni- de Robert Schumann; però cap al final de l‘obra pren girs i harmonies pròpies de Gustav Mahler.

    7,56 €
  • 7,76 €

    Autor: Torrents, Mercè

    Edició: Digital

    Mar incandescent és la fantasia d’una posta de sol damunt del mar, amb el sol que es reflecteix com en un mirall en el mar. Amb aquest sentiment l'autora es va deixar portar per la música jugant amb els instruments (piano, violoncel i tenora) que són els seus instruments preferits.

    7,76 €
  • 8,14 €

    Autor: Eroles, Carles M.

    Edició: Digital

    Imaginació i experiència docent són els ingredients bàsics que fan de Microscòpic una obra rodona, coherent i musicalment atractiva, en un terreny com el de la música de cambra, disciplina tan enriquidora com imprescindible en la formació del futur músic.

    8,14 €
  • 13,38 €

    Autor: Guinjoan, Joan

    Edició: Digital

    D'acord amb el títol, Miniaturas està construïda amb petites cèl·lules temàtiques. La primera peça es caracteritza pel joc de contrastos. La següent parteix d'un ambient desolat fins a abastar un marcat lirisme i l'última fa esment a un ritme progressivament complex que acaba amb el tic-tac del metrònom.

    13,38 €
  • 6,35 €

    Autor: Lamote de Grignon, Ricard

    Edició: Digital

    Les Miniatures són petites obres per a petits conjunts (des de duets, trios i quartets fins a grups d’onze instruments) en les que investiga les possibilitats dels protagonistes des del punt de vista del so, més que no pas de la tècnica o el virtuosisme.

    6,35 €
  • 7,20 €

    Autor: Lamote de Grignon, Ricard

    Edició: Digital

    Les Miniatures són petites obres per a petits conjunts (des de duets, trios i quartets fins a grups d’onze instruments) en les que investiga les possibilitats dels protagonistes des del punt de vista del so, més que no pas de la tècnica o el virtuosisme.

    7,20 €
  • 9,08 €

    Autor: Bertran, Moisès

    Edició: Digital

    Miniatures per Gaudí és una obra en set petits moviments que s’interpreten sense interrupció, constituint, per tant, una estructura contínua multiseccional. Les set peces titulades Preludi, Tocata I, Cantilena, Scherzo, Interludi, Tocata II i Melodia, estan basades en la col·lecció de notes musicals que es pot extreure de les lletres que conformen el...

    9,08 €
  • 11,34 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    L’obra Moebius Trio de Rodríguez Picó recull les propietats peculiars de la cinta utilitzant preferentment temes construïts amb notes llargues que donen una sensació de superfície plana i ondulant, i relacionant els diversos fragments, com si el recorregut sempre tornés al punt de partida.

    11,34 €
  • 6,05 €

    Autor: Puertas, David

    Edició: Digital

    Música amb canya està formada per quatre temes diferenciats entre sí: Pasdoble de nit inspirat en la melodia d’una sardana; 1999, un pasdoble per a dues gralles i timbal; Ball de bastons d'Olivella, particular pel fet que algunes notes de la melodia les fan els bastons en xocar uns contra els altres; Música amb canya doble, obra en quatre moviments per a...

    6,05 €
  • 10,03 €

    Autor: Cercós, Josep

    Edició: Digital

    Aquesta Música per a clarinet i piano està escrita en un llenguatge valent i agosarat, i consta de tres parts amb una estructura formal lliure.

    10,03 €
  • 10,03 €

    Autor: Guzmán, Josep Lluís

    Edició: Digital

    Aquesta obra és un petit poema en el qual tots els instruments tenen el mateix nivell de protagonisme, amb un llenguatge senzill i cantabile.

    10,03 €
  • 8,14 €

    Autor: Salvat, Joaquim

    Edició: Digital

    Oriental i Petita cançó són dues miniatures per a violí i piano que respiren l’aire noucentista propi de la música de Joaquim Salvat.

    8,14 €
Mostrant 73 - 84 de 176 elements