Impromptu núm. 17 Ampliar

Impromptu núm. 17

DS015

L'Impromptu núm. 17 de Fleta Polo no té altra pretensió que la de donar sortida a aquella necessitat que té l’autor de fer música per a la combinació instrumental que té al davant i, sobretot, de donar satisfacció als músics a qui està dedicada.

Més detalls

6,05 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments vla.cb.
  Pàgines 14
  Durada 7 min.
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0975-8
  Preu edició impresa 10,40€
  Edició Digital

  En l’extensa producció de cambra de Francisco Fleta Polo hi ha diferents obres titulades Impromptu, Capricho o Fantasia i totes elles responen a la mateixa motivació: obres escrites de dalt a baix, tal com surten, sense altra pretensió que la de donar sortida a aquella necessitat que té l’autor de fer música per a la combinació instrumental que té al davant i, sobretot, de donar satisfacció als músics a qui està dedicada.
  La major part dels més de vint impromptus del catàleg de Fleta Polo estan dedicats a instruments de corda. En aquest cas, els protagonistes del duet són una viola i un contrabaix. Recordem que el mateix Fleta ha estat un gran intèrpret de viola i professor d’aquest instrument al Conservatori Superior de Barcelona, així que no cal insistir en el fet que coneix bé els instruments per als quals escriu.
  L’obra s’estructura en dos moviments: el primer, de caràcter serè, amb grans arpegiats que busquen les notes extremes dels instruments i el segon, molt rítmic a mode de moviment perpetu. El tractament d’ambdós instruments és d’igual a igual, no deixa que cap adquireixi el paper de solista. Sense ser una obra de virtuosisme, l’exigència és notable, especialment el que fa al treball cambrístic.


  David Puertas

3 productes més a la mateixa categoria: