Conjunts amb contrabaix Hi ha 4 productes.

 • 9,83 €

  Autor: Capdevila, Mercè (*1946)

  Edició: Digital

  L'obra Corn d'or està formada per sons ràpids i comprimits, que per la seva densitat, poden ser escoltats com a una massa. En els moments lents es descomprimeix i s’afluixa la massa, el so s’expandeix i es desgrana, se separa, tot projectant-se en forma de frases o sons aïllats en diferents qualitats, direccions i altures.

  9,83 €
 • 27,05 €

  Autor: Fleta Polo, Francisco (*1931)

  Les Històries del Quixot són un conjunt de vuit moments musicals inspirats en diferents personatges del llibre de Cervantes. Al llarg de l’obra hi apareixen la moza, el corregidor, Camacho, el bachiller y el cura, entre d’altres.

  27,05 €
 • 27,23 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  La Toccata és una de les obres més importants de Ricard Lamote de Grignon des del punt de vista de la tècnica de composició emprada; la instrumentació és impecable i els recursos tècnics, sovint sorprenents. L’equilibri entre les veus està estudiat al detall i l’alternança de les intervencions dels dos grups de forma compacta fa avançar l’obra amb una...

  27,23 €
 • 18,15 €

  Autor: Bertran, Moisès (*1967)

  Edició: Digital

  Els cinc moviments d’Apuntes sobre Pizarro, obra instrumentada per a Clarinet, Trompa, Fagot, Violí, Viola, Violoncel i Contrabaix, són: I. Soñando con La Zarza, II. La otra visión, III. El esplendor manchado, IV. Domingo en Los Reyes i V. Las traiciones.

  18,15 €
Mostrant 1 - 4 de 4 elements