Short piece after Robert Dick Ampliar

Short piece after Robert Dick

AC326

Nou producte

Aquesta obra vol ser un homenatge al compositor i flautista Robert Dick que explora a fons els recursos de l’instrument, The other flute, com deia Dick. L’intèrpret trobarà en aquesta obra tot un repte per a assolir i descobrirà un mon de possibilitats sonores de la flauta.

Més detalls

16,90 € amb impostos

Edició: Paper

  Època Segle XX
  Instruments Fl, pf
  Pàgines 24
  Durada 12 min.
  Contingut Partitura i part
  ISMN 979-0-3502-0751-8
  Edició Paper

  La importància de la contribució del compositor-flautista Robert Dick al desenvolupament de la flauta moderna és un fet ben conegut i establert pels flautistes d'arreu del món. Els seus concerts, gravacions i obres publicades s'han esdevingut l'estàndard de les possibilitats sonores de la flauta.
  Havent conegut personalment Robert Dick i havent tocat varies obres seves, vaig decidir fer la meva pròpia contribució al què Dick anomena The Other Flute (o sigui la flauta que no coneixem tant, o l'altra flauta). En la peça faig servir varies tècniques modernes: el flautista comença amb multifònics d'octaves, com si tractés de doble acord en el violí.  Més endavant en l'obra, la flauta toca una mena de melodia ètnica que sona molt com una flauta de bambú: aquesta melodia de fet és una melodia que apareix en el quartet per a flautes del mateix Robert Dick, Eyewitness, el qual jo vaig estrenar amb el meu quartet Flute Force. Al final de l'obra el tema principal es toca xiulant les notes, replicant els harmònics molt aguts del violí.
  Espero que el flautista trobi la mateixa satisfacció a 1'interpretar aquesta peça i en superar els seus reptes tècnics a la que jo he tingut en composar-la i interpretar-la.


  Peter Bacchus

5 productes més a la mateixa categoria: