Impromptu, recuerdo y danza Ampliar

Impromptu, recuerdo y danza

DE735

Els tres moviments de l'obra fan referència als diferents estils de música que tenen a veure tant amb la literatura musical d'Argentina, com del passat musical de l'autor, molt lligat al tango i al folklore.

Més detalls

13,38 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments fg.pf
  Pàgines 40
  Durada 15 min.
  Contingut Partitura i part
  ISMN 979-0-3502-0843-0
  Preu edició impresa 23€
  Edició Digital

  Aquesta obra la vaig escriure a petició de la fagotista Laura Guastevi per al seu projecte de fi de carrera a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), que tractava sobre la literatura escrita per a fagot a l’Amèrica llatina.
  Els tres moviments fan referència als diferents estils de música que tenen a veure tant amb la literatura musical del meu país d’origen, Argentina, com del meu passat musical en particular molt lligat al tango i al folklore.
  Hi ha dues versions d’aquesta obra, una per a fagot i piano, estrenada l’abril del 2008 per Laura Guastevi acompanyada del pianista Albert Giménez, i l’altra per a fagot i banda, estrenada el mes de novembre del mateix any per la Banda Simfònica de Badalona sota la direcció del mestre Manuel Barea i la mateixa intèrpret com a solista.


  Alejandro Civilotti