Els més venuts

  • 9,08 €

    Autor: Bozzo, David

    Edició: Digital

    L’Inspiration d’un Ange és un cicle de cinc petites miniatures per a violí i piano d’una gran simplicitat però amb una enorme profunditat musical.

    9,08 €
  • 11,05 €

    Autor: Oltra, Manuel

    Edició: Digital

    Aquesta obra de Manuel Oltra està composta de dues peces independents, que responen a dos atmosferes rítmiques diferents. La primera és una cançó de bressol i la segona un rondó.

    11,05 €
  • 12,10 €

    Autor: Romaní, Raimon

    Edició: Digital

    Veni, Creator Spiritus consta de diferents parts d'acord amb els matisos del text, destacant dos motius musicals relacionats amb les parts de l'himne. A més a més d'altres motius secundaris, destaca el tema extens i melòdic Accende lumen sensibus. El moment esplendorós d'aquesta mateixa melodia es troba amb l'estrofa Deo Patri, constituint el punt...

    12,10 €
  • 10,18 €

    Autor: Soto, Pere

    Edició: Digital

    En aquestes Set Miniatures per a Guitarra clàssica hi descobrirem aires barrocs, cites clàssiques i pinzellades de jazz contemporani, gènere del qual Pere Soto n’és especialista expert en la seva faceta com a intèrpret.

    10,18 €
  • 15,13 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Digital

    Calidoscopi III de Francesc Taverna-Bech no és una obra només descriptiva sinó que té nombrosos elements reflexius i una certa malenconia, com si fluís l’enyor d’altres temps quan, infant, el devia seduir la joguina.

    15,13 €
  • 9,30 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Digital

    Els Quatre soliloquis de Francesc Taverna Bech són quatre moviments evocadors i apassionats que propicien la comunicació només que l’intèrpret els faci una mica seus. S’obren amb un gran refinament que es concreta en una original línia melòdica que duu a sons de dobles cordes.

    9,30 €
  • 7,85 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    El concepte de fantasia inclou el d’obra sense moviments amb un format molt lliure que juga amb els contrastos sempre que combina aquest tema inicial amb fragments més dinàmics. Malgrat aquesta reaparició temàtica, l’obra no respon a la forma rondó sinó que la llibertat formal és la que mana.

    7,85 €
  • 9,83 €

    Autor: Capdevila, Mercè

    Edició: Digital

    L'obra Corn d'or està formada per sons ràpids i comprimits, que per la seva densitat, poden ser escoltats com a una massa. En els moments lents es descomprimeix i s’afluixa la massa, el so s’expandeix i es desgrana, se separa, tot projectant-se en forma de frases o sons aïllats en diferents qualitats, direccions i altures.

    9,83 €
  • 4,89 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Digital

    Les Tres peces acadèmiques de Francesc Taverna-Bech destaquen de la resta de composicions per la seva seguretat expressiva, per la idea clara que obeeixen i per una certa austeritat d’escriptura on demostra una vegada més el seu desig d’expressar el màxim de contingut amb el mínim de notes possible.

    4,89 €
  • 7,56 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Digital

    Els vuit moviments breus que integren el Calidoscopi I de Francesc Taverna-Bech s’articulen al voltant d’una sèrie de dotze sons –quasi mai seguida en l’ordenació original– i un motiu de caire rítmic.

    7,56 €
  • 9,60 €

    Autor: Bertran, Moisès

    Edició: Digital

    Del Concertino per a Piano i Cordes podem destacar-ne una construcció orgànica i planera, feta amb economia i senzillesa en les idees i en els gestos musicals que li donen unitat, transparència i claredat.

    9,60 €
  • 8,72 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Digital

    En aquest recull l'autor ha plasmat la seva visió de la nit quan la ciutat calla, i la visió de la lluna que ens contempla i ens il·lumina.

    8,72 €
Mostrant 325 - 336 de 362 elements