Aquest és el nostre centre d'ajuda amb una selecció de preguntes freqüents i aclariments sobre els principals apartats i funcionalitats de la web. Per qualsevol altra consulta pots utilitzar el nostre formulari de contacte.

Registre

Què és el registre d'usuari

És necessari tenir un compte d'usuari per a poder comprar, així com accedir al panell d’usuari. A més, si et registres, podràs rebre noticies i estar al dia sobre les novetats i noves incorporacions a la web.

Com em registro

Per crear el teu compte només has d’accedir a l’opció “Crea un compte” i omplir els camps del formulari; si en fer la teva primera compra encara no l'has creat, ho podràs fer en aquest moment. Els camps assenyalats amb un asterisc són obligatoris així com marcar l'opció "Acceptar els termes del servei". No oblidis seleccionar l'opció "Vull rebre les promocions i novetats de Clivis" si vols rebre notícies (màxim 3 vegades al mes) i estar al dia sobre les novetats i les noves incorporacions a la botiga.

El meu panell d'usuari

Al panell d’usuari podràs modificar les teves dades personals i veure un històric de les compres que hagis realitzat a CLIVIS a través de la botiga online i el resum de totes les partitures que hagis comprat. Des del panell d’usuari podràs descarregar-te les partitures que has comprat tant des del teu ordinador, com des del lector eBook, tablet o fins i tot del teu telèfon mòbil. Per accedir al teu panell d’usuari és necessari que t’identifiquis primer.

Com m'identifico

Per identificar-te només has de clicar el botó “Entrar”, introduir la teva adreça de correu electrònic i la contrasenya i fer clic a “Acceptar”. Quan t’hagis identificat veuràs que apareix el teu nom d’usuari a la part superior dreta de la botiga online.