Drums & Woods Ampliar

Drums & Woods

E438

Nou producte

L'autor, Pere Puértolas, plasma a Drums & Woods les seves impressions durant un viatge al Senegal en una obra per a quatre percussionistes, donant forma i estructura als ritmes alhora senzills i endimoniats que hi va escoltar.

Més detalls

26,80 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Instruments 4 perc.
  Pàgines 56
  Durada 10 min.
  Contingut Partitura + particel·les
  Edició Paper

  L'any 1999 vaig anar per primer cop a l'Àfrica com a membre actiu d'una ONG, al Senegal. L'experiència va ser aclaparadora. Tot, absolutament tot, és diferent. La societat, les relacions, l'ambient, el paisatge, les olors i els colors. Tot. Però pel que fa a la meva professió, em va colpir especialment la seva música. Vaig poder sentir uns ritmes i uns timbres que coneixia només en la teoria. Allà hi eren de debò, arran d’orella, en qualsevol racó. Improvisant un pentagrama sobre uns cartrons vaig anar agafant apunts sobre alguns d'aquells ritmes alhora senzills i endimoniats.
  En tornar, vaig voler plasmar algunes d'aquelles impressions en una obra per a quatre percussionistes, donant-li una forma contínua i una estructura formal. Així va néixer Drums & Woods, la primera obra de la trilogia africana que més endavant, arran d'altres viatges, vaig a completar amb Thiès i Livingston, també per a aquesta mateixa formació.


  Pere Puértolas

2 productes més a la mateixa categoria: