Quartet per a clarinets Ampliar

Quartet per a clarinets

AC066

Nou producte

Una característica general en el Quartet per a clarinets és que s’hi utilitzen sovint els registres extrems i els contrastos dinàmics i els diferents timbres associats a aquests registres creen una impressió de tensió constant.

Més detalls

24,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Subtítols / Parts Allegro moderato - Adagio - Poco presto
  Instruments 4 Cl.
  Pàgines 56
  Durada 8 min.
  Contingut Partitura + paticel·les
  Edició Paper

  De la mateixa manera que en els concerts barrocs l’estructura general consta de tres moviments breus distribuïts en ràpid-lent-ràpid.
  El primer moviment proposa sons amb canvis de registre sobtats i petits motius repetitius, d’aquesta manera es provoca un constant xoc de contrastos. El segon moviment està organitzat en tres breus fragments, un inici quasi estàtic, seguit d’una Burletta, per retornar al lent de l’inici. En el tercer moviment tornen els motius breus i el ritme quasi mecànic. Aquests inquiets motius es dispersen entre les veus per encaixar com en un puzle.
  Escrita l’any 1984, poc abans de l’obra Horo per a clarinet sol, el Quartet per a clarinets es diferencia d’aquesta i de moltes altres obres escrites a la mateixa època, en què el títol no fa cap referència extra musical.


  Jesús Rodríguez Picó

13 productes més a la mateixa categoria: