Música de cambra Hi ha 198 productes.

Música de cambra
 • 15,35 €

  Autor: Baldrís, Carlota

  Edició: Digital

  Partint d’un encàrrec del Trio Kandinsky*, a qui està dedicada l’obra, i també de la meva fascinació pel pintor rus, va néixer aquest trio, estrenat a l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador el 2011. Més tard el grup Clara Schumann Trio** l’interpreta acompanyat d’una vídeo-creació de Pau Casanovas.

  15,35 €
 • 11,40 €

  Autor: Civilotti, Alejandro

  Edició: Digital

  L’obra està estructurada en quatre temps que representen un viatge a través de quatre textures que exploren les possibilitats, tan expressives com tècniques, de l’instrument solista. 

  11,40 €
 • 20,00 €

  Autor: Soler, Josep

  Edició: Digital

  L’obra s’emmarca en mode atonal propi del llenguatge de Soler en aquells anys, en el gust per l’escriptura vocal i en l’afany per musicar textos amb transfons filosòfic, místic o religiós. Combina els fragments contrapuntístics amb l’escriptura vertical, tècniques sempre supeditades a l’expressió que marca el text en cada moment.

  20,00 €
 • 12,10 €

  Autor: Guinjoan, Joan

  Edició: Digital

  Va ser compost l’any 1963 i va guanyar el Premi de Composició de l’Schola Cantorum de París. Es tracta d’una obra primerenca d’escriptura pianística molt brillant; però el que enllaça aquest concert amb la resta d’obres de Guinjoan és un dels seus elements més rellevants, el ritme.

  12,10 €
 • 20,67 €

  Autor: Serra, Joaquim

  Edició: Digital

  Aquest Trio en mi s’ordena de manera molt clàssica tant pel que fa al conjunt com en la forma de cada moviment: Sonata al primer temps, Cançó al segon i Rondó al tercer.

  20,67 €
 • 7,85 €

  Autor: Puértolas, Pere J.

  Edició: Digital

  A Pinewood Waltz la bateria hi està tractada com a un conjunt d’instruments de la percussió clàssica. És un vals de dalt a baix que exigeix de l’intèrpret una tècnica virtuosística i un profund coneixement musical.

  7,85 €
Mostrant 193 - 198 de 198 elements