Música de cambra Hi ha 225 productes.

Música de cambra
  • 7,27 €

    Autor: Guzmán, Josep Lluís

    Edició: Digital

    En aquesta obra de J. Lluís Guzman podem trobar una evocació del seu esperit en el tema principal, en la melodia que depassa el ritme de la sardana i que es converteix en un nou himne que recorda la seva exaltació de la cultura catalana a través del cançoner que ens va deixar.

    7,27 €
  • 7,26 €

    Autor: Colomer, Consuelo

    Edició: Digital

    Puesta de sol en la Alhambra és una peça breu d’aire àrabo-andalús de la melodia que ens transporta al cor de Granada quan la convivència de cultures definia la ciutat. Sonatina modulante és una peça breu per a piano basada, principalment, en arpegis tant a la melodia com a l’acompanyament.

    7,26 €
  • 4,89 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Digital

    Les Tres peces acadèmiques de Francesc Taverna-Bech destaquen de la resta de composicions per la seva seguretat expressiva, per la idea clara que obeeixen i per una certa austeritat d’escriptura on demostra una vegada més el seu desig d’expressar el màxim de contingut amb el mínim de notes possible.

    4,89 €
  • 8,37 €

    Autor: Borràs, Teresa

    Edició: Digital

    Aquests tres estudis formen part d'una col·lecció de peces per a piano integrada per 6 obres, escrites totes elles durant la primera meitat dels anys 80. 

    8,37 €
  • 5,83 €

    Autor: Borràs, Teresa

    Edició: Digital

    Recull de tres preludis per a piano integrats en la col·lecció de sis peces escrites a finals dels anys 70 i corresponents a l'opus 67.

    5,83 €
  • 5,34 €

    Autor: Borràs, Teresa

    Edició: Digital

    Aquesta edició comprèn dues peces per a piano que Borràs va compondre el 1983. La primera està dedicada a Frederic Mompou. La segona peça és una sardana que l'autora va dedicar a Marcel Rubio Beltrán.

    5,34 €
  • 8,43 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    Jesús Rodríguez Picó ha arranjat aquests 12 duets de W. A. Mozart centrant-se en la seva organització de menor a major dificultat; així mateix, també ha adaptat alguns fragments que proposaven dificultats d’un nivell superior.

    8,43 €
  • 13,38 €

    Autor: Grèbol, Armand

    Edició: Digital

    Aquàtic es un homenatge a les sensacions que neixen en l’ésser humà davant les diverses manifestacions de l’aigua.

    13,38 €
  • 11,05 €

    Autor: Oltra, Manuel

    Edició: Digital

    Aquesta obra de Manuel Oltra està composta de dues peces independents, que responen a dos atmosferes rítmiques diferents. La primera és una cançó de bressol i la segona un rondó.

    11,05 €
  • 6,40 €

    Autor: Baldrís, Carlota

    Edició: Digital

    Aquesta obra reflecteix els pensaments i cabòries que van i vénen quan viatges en tren, mentre es van entrellaçant els uns amb els altres, fins i tot amb els dels altres passatgers, que pugen i baixen del tren amb els seus propis pensaments, cada cop més llunyans, amb la mirada perduda a l’infinit. Finalment, s’arriba a l’estació i els viatgers segueixen...

    6,40 €
  • 15,13 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Digital

    Calidoscopi III de Francesc Taverna-Bech no és una obra només descriptiva sinó que té nombrosos elements reflexius i una certa malenconia, com si fluís l’enyor d’altres temps quan, infant, el devia seduir la joguina.

    15,13 €
  • 10,47 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Digital

    La cèl·lula inicial de l’arpegi descendent dóna unitat a l’obra que, malgrat la seva brevetat, mostra plenament la personalitat del llenguatge de Fleta Polo i el coneixement profund que té dels diferents instruments per als que escriu.

    10,47 €
Mostrant 145 - 156 de 225 elements