Piano solo Hi ha 83 productes.

  • 13,00 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Paper

    Els vuit moviments breus que integren el Calidoscopi I de Francesc Taverna-Bech s’articulen al voltant d’una sèrie de dotze sons –quasi mai seguida en l’ordenació original– i un motiu de caire rítmic.

    13,00 €
  • 14,55 €

    Autor: Torrents, Mercè

    Edició: Paper

    Mediterrànies de Mercè Torrents és una suite per a piano composta arran d’un viatge a Eivissa que va fer la compositora. Durant l’estada a l’illa va absorbir el ritme popular autòcton d’un grup de percussió i flauta que tocava cançons populars a la vora de la mar.

    14,55 €
  • 12,50 €

    Autor: Colomer, Consuelo

    Edició: Paper

    Cinc idees breus per a un teclat generós. Petits discursos en moviment que transmeten emocions.

    12,50 €
  • 15,00 €

    Autor: Grèbol, Armand

    Edició: Paper

    Miniatures és una obra descriptiva, cada moviment és en sí mateix un món, ens narra quelcom que no trobarem en els altres, característica que al mateix temps serveix per a donar sentit d’unitat.

    15,00 €
  • 15,00 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Paper

    En aquest recull l'autor ha plasmat la seva visió de la nit quan la ciutat calla, i la visió de la lluna que ens contempla i ens il·lumina.

    15,00 €
  • 13,00 €

    Autor: Ortega, Miquel

    Edició: Paper

    Aquesta Sonatina per a piano no és una obra excessivament difícil des del punt de vista tècnic llevat potser del tercer moviment, i com passa a moltes Sonatines de la majoria de compositors, tota ella està impregnada d’un sentiment d’alegria proper al caràcter de Scherzo.

    13,00 €
  • 15,60 €

    Autor: Serra, Joaquim

    Edició: Paper

    La Dansa és una peça extraordinàriament brillant i d’una admirable escriptura pianística. Les Tres Peces Breus mostren un llenguatge harmònic proper a les sonoritats refinades i vaporoses de la música de Frederic Mompou i comparteixen una curiosa forma de mirall (ABCBA), variant del tradicional lied ternari.

    15,60 €
  • 18,50 €

    Autor: Gols, Xavier

    Edició: Paper

    La Suite pour piano (1928-1930) és la composició de major envergadura de Xavier Gols. Va ser estrenada íntegrament el 25 de juny de 1930 a la Sala Mozart de Barcelona en un recital de piano a càrrec del propi compositor.a 

    18,50 €
  • 12,00 €

    Autor: Colomer, Consuelo

    Edició: Paper

    La música de Consuelo Colomer és fresca, entenedora, que ofereix generosament un ampli espai per a la creativitat de l’intèrpret.generosament un ampli espai per a la creativitat de l’intèrpret.

    12,00 €
  • 19,44 €

    Autor: Gols, Xavier

    Edició: Paper

    En aquesta obra Xavier Gols deixa enrere l’impressionisme per evolucionar cap a un estil més personal on l’escriptura pianística esdevé més densa i concentrada.

    19,44 €
  • 15,00 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Paper

    Tema amb variacions de F. Fleta Polo és una obra que originalment va ser escrita per a guitarra i que més endavant va formar part de la primera simfonia de l’autor, obra que comptava amb un piano concertant. El tema és original i consta de cinc compassos.

    15,00 €
  • 15,96 €

    Autor: Colomer, Consuelo

    Edició: Paper

    La dificultat tècnica d’aquesta partitura és de grau mig i es pot treballar amb alumnes a partir de 4t curs.

    15,96 €
Mostrant 25 - 36 de 83 elements