Música simfònica Hi ha 76 productes.

 • 26,00 €

  Autor: Borgunyó, Agustí

  Edició: Paper

  Borgunyó va compondre aquesta obra el 1940. Elaborada en forma de suite, inclou quatre danses o moviments de diverses zones de la península ibèrica: 1. Aragón (Jota), 2. Andaluza (Saeta), 3. Galicia (Danza), 4. Castilla (Pasodoble). Partitura. Materials en lloguer.

  26,00 €
 • 31,20 €

  Autor: Romaní, Raimon

  Edició: Paper

  La cantata La llegenda de Sant Jordi posa música a la més coneguda llegenda catalana. Explica l’alliberament per part de Sant Jordi, del poble de Montblanc dominat per un drac terrible.

  31,20 €
 • 31,20 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Paper

  Aprofitant les característiques dels instruments de la cobla l'autor s'ha allunyat del plantejament de música per espais oberts, i ha concebut l’obra per a ser interpretada en una sala de concerts, amb una instrumentació on els petits solos instrumentals es combinen amb les densitats sonores característiques de la cobla.

  31,20 €
 • 13,50 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Paper

  L’obra està estructurada en forma d’arc en cinc grans seccions, ABCBA, on A és de caràcter elegíac; B de marcat caràcter rítmic; i C aporta l’element líric, incisiu, que es va presentant una i altra vegada amb petites matisacions diferencials tan melòdiques com harmòniques, impregnant-nos cada vegada d’una coneguda melangia mediterrània.  

  13,50 €
 • 30,00 €

  Autor: Borgunyó, Agustí

  Edició: Paper

  Arranjament per a banda simfònica de Joan Lluís Moraleda.

  30,00 €
 • 34,33 €

  Autor: Romaní, Raimon

  Edició: Paper

  El Magnificat pren el text de l‘evangeli de Lluc, en el qual la Mare de Déu lloa les meravelles del creador i reflexiona sobre la història del seu poble.

  34,33 €
 • 51,50 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Paper

  El Concert per a saxòfon i orquestra neix arran de l'orquestració que va fer el mateix Lluís Benejam de la seva obra Sonata per a saxòfon i piano, una de les obres més brillants de l'autor.

  51,50 €
 • 26,61 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Paper

  L'Elegia sobre un tema incaic és una peça breu. Aquesta brevetat externa s'adequa perfectament amb una concisió interna del llenguatge, que atorga a l'obra unes proporcions gairebé simètriques, sense cap moment de defallença ni de descurament.

  26,61 €
 • 19,00 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Paper

  El Concert per a trompeta i orquestra de corda de Lluís Benejam compta amb els tres moviments canònics i tota ella està impregnada d’un cert caràcter popular i juganer: malgrat que en cap moment cita temes tradicionals, els elements rítmics que utilitza des del primer fins al darrer compàs li donen un esperit molt proper, directe i amable.

  19,00 €
 • 16,70 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Paper

  El Poema de Lluís Benejam (estrenat l'any 1954) està escrit sense intencions descriptives ni sota suggeriments de cap tema literari. Encara que l’autor pugui evocar sentiments tan humans com la tristor i l’alegria, o els que desperta la contemplació de la Natura, Poema pretén ser una obra basada sobre valors únicament musicals.

  16,70 €
 • 34,80 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Paper

  Tres Momentos en Antioquía està escrita en tres moviments: Allegro, Largo i Allegro, amb un rerefons de petita simfonia. Cada moviment descriu un moment diferent de l’estat anímic i personal experimentat durant els primers mesos de l'autor treballant i vivint a Medellín (Colòmbia).

  34,80 €
Mostrant 25 - 36 de 76 elements