La ciutat de Cloe Ampliar

La ciutat de Cloe

E545

Nou producte

La ciutat de Cloe pertany a un grup de composicions de cambra relacionades amb l’obra d’Italo Calvino Les ciutats invisibles. Les característiques comunes entre aquestes obres són la relació entre les arquitectures imaginades i les dinàmiques de les urbs, entre les formes compactes i la mobilitat.

Més detalls

19,50 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Instruments 2 Pianos
  Pàgines 48
  Durada 15 min.
  Contingut Partitura
  ISMN 979-0-3502-0623-8
  Edició Paper

  Aquesta obra pertany a un grup de composicions de cambra relacionades amb l’obra d’Italo Calvino Les ciutats invisibles. Les característiques comunes entre aquestes obres són la relació entre les arquitectures imaginades i les dinàmiques de les urbs, entre les formes compactes i la mobilitat.
  Cloe és una gran ciutat, escriu Calvino: “Alguna cosa corre entre ells, un bescanvi de mirades com a línies que uneixen una figura amb l’altra i dibuixen fletxes, estels, triangles...”.
  L’obra està escrita en un sol moviment però dividida en quatre fragments, cadascun relacionat amb alguna idea suggerida pel text. S’inicia amb una Toccata decidida i rítmica, després un ritme quasi de vals suggereix l’entrada dels personatges a escena, el temps lent està relacionat amb el so llunyà de les campanes, finalment les danze, els personatges passen, canvien, es transformen, tot com en una pista de circ sorgida d’una pel·lícula de Fellini.


  Jesús Rodríguez-Picó

2 productes més a la mateixa categoria: