Piano solo Hi ha 73 productes.

 • 13,00 €

  Autor: Taverna-Bech, Francesc

  Edició: Paper

  Els vuit moviments breus que integren el Calidoscopi I de Francesc Taverna-Bech s’articulen al voltant d’una sèrie de dotze sons –quasi mai seguida en l’ordenació original– i un motiu de caire rítmic.

  13,00 €
 • 14,55 €

  Autor: Torrents, Mercè

  Edició: Paper

  Mediterrànies de Mercè Torrents és una suite per a piano composta arran d’un viatge a Eivissa que va fer la compositora. Durant l’estada a l’illa va absorbir el ritme popular autòcton d’un grup de percussió i flauta que tocava cançons populars a la vora de la mar.

  14,55 €
 • 12,50 €

  Autor: Colomer, Consuelo

  Edició: Paper

  Cinc idees breus per a un teclat generós. Petits discursos en moviment que transmeten emocions.

  12,50 €
 • 15,00 €

  Autor: Grèbol, Armand

  Edició: Paper

  Miniatures és una obra descriptiva, cada moviment és en sí mateix un món, ens narra quelcom que no trobarem en els altres, característica que al mateix temps serveix per a donar sentit d’unitat.

  15,00 €
 • 15,00 €

  Autor: Taverna-Bech, Francesc

  Edició: Paper

  En aquest recull l'autor ha plasmat la seva visió de la nit quan la ciutat calla, i la visió de la lluna que ens contempla i ens il·lumina.

  15,00 €
 • 13,00 €

  Autor: Ortega, Miquel

  Edició: Paper

  Aquesta Sonatina per a piano no és una obra excessivament difícil des del punt de vista tècnic llevat potser del tercer moviment, i com passa a moltes Sonatines de la majoria de compositors, tota ella està impregnada d’un sentiment d’alegria proper al caràcter de Scherzo.

  13,00 €
 • 12,00 €

  Autor: Bosch, Lluís M.

  Edició: Paper

  La Música encantada ha estat creada per aportar a la literatura pianística un recull de peces atractives per a joves intèrprets. Pel que fa a les dificultat tècniques i artístiques significa un pas endavant en el creixement musical de l’intèrpret.

  12,00 €
 • 15,60 €

  Autor: Serra, Joaquim

  Edició: Paper

  La Dansa és una peça extraordinàriament brillant i d’una admirable escriptura pianística. Les Tres Peces Breus mostren un llenguatge harmònic proper a les sonoritats refinades i vaporoses de la música de Frederic Mompou i comparteixen una curiosa forma de mirall (ABCBA), variant del tradicional lied ternari.

  15,60 €
 • 18,50 €

  Autor: Gols, Xavier

  Edició: Paper

  La Suite pour piano (1928-1930) és la composició de major envergadura de Xavier Gols. Va ser estrenada íntegrament el 25 de juny de 1930 a la Sala Mozart de Barcelona en un recital de piano a càrrec del propi compositor.a 

  18,50 €
 • 12,00 €

  Autor: Colomer, Consuelo

  Edició: Paper

  La música de Consuelo Colomer és fresca, entenedora, que ofereix generosament un ampli espai per a la creativitat de l’intèrpret.generosament un ampli espai per a la creativitat de l’intèrpret.

  12,00 €
 • 19,44 €

  Autor: Gols, Xavier

  Edició: Paper

  En aquesta obra Xavier Gols deixa enrere l’impressionisme per evolucionar cap a un estil més personal on l’escriptura pianística esdevé més densa i concentrada.

  19,44 €
 • 15,00 €

  Autor: Fleta Polo, Francisco

  Edició: Paper

  Tema amb variacions de F. Fleta Polo és una obra que originalment va ser escrita per a guitarra i que més endavant va formar part de la primera simfonia de l’autor, obra que comptava amb un piano concertant. El tema és original i consta de cinc compassos.

  15,00 €
Mostrant 25 - 36 de 73 elements