Música de cambra Hi ha 311 productes.

  • 14,00 €

    Autor: Baldrís, Carlota

    Edició: Paper

    L’obra està inspirada en la màgica nit de Sant Joan i proposa que ens deixem endur per un petit viatge al món de les emocions, passant de la calma a l’alegria, de la melangia a la plenitud, de la festa a la reflexió més íntima.

    14,00 €
  • 13,00 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Paper

    Benejam va ser un excel·lent violinista i també un excel·lent compositor. No és estrany, doncs, que les obres que va dedicar al seu instrument siguin d’una qualitat i un bon gust exquisits.

    13,00 €
  • 13,00 €

    Autor: Guzmán, Josep Lluís

    Edició: Paper

    L’ordenament variable dels dotze tons de l’escala cromàtica és ben present en la construcció d’ambdós preludis, però alhora manté un substrat harmònic cadencial.

    13,00 €
  • 16,90 €

    Autor: Capdevila, Mercè

    Edició: Paper

    L'obra Corn d'or està formada per sons ràpids i comprimits, que per la seva densitat, poden ser escoltats com a una massa. En els moments lents es descomprimeix i s’afluixa la massa, el so s’expandeix i es desgrana, se separa, tot projectant-se en forma de frases o sons aïllats en diferents qualitats, direccions i altures.

    16,90 €
  • 16,64 €

    Autor: Soler, Josep

    Edició: Paper

    Dos temes de Verdi serveixen per generar variacions i juxtaposicions que mai no hi apareixen de la mateixa manera.

    16,64 €
  • 12,48 €

    Autor: Soler, Josep

    Edició: Paper

    L'obra es basa en la glosa de quatre cançons del Llibre Vermell de Montserrat.

    12,48 €
  • 14,80 €

    Autor: Soler, Josep

    Edició: Paper

    Les possibilitats del piano únicament en el registre greu han estat explorades per diversos autors al llarg del segle XX, però en aquesta ocasió la música de Soler busca més l’expressivitat que no pas el virtuosisme.

    14,80 €
  • 17,20 €

    Autor: Soler, Josep

    Edició: Paper

    L'obra Au pays de la soif et de la peur, de gran expressivitat, es desenvolupa en moviments lents i aprofita els registres dels dos instruments en tota la seva amplada. La interpretació de l’obra exigeix el màxim als intèrprets i, sobretot, requereix una compenetració extrema.

    17,20 €
  • 17,00 €

    Autor: Soler, Josep

    Edició: Paper

    Harmonices Mundi tracta la fuga en totes les seves possibilitats, sovint de forma aïllada, però també amb preludis, associada a danses o dintre d’una partita. En aquest volum les primeres cinc fugues es presenten directament (a tres o quatre veus) i només al darrer número es presenta la fuga amb un preludi.

    17,00 €
  • 11,44 €

    Autor: Nuix, Jep

    Edició: Paper

    Jep Nuix domina els més variats llenguatges compositius i en aquesta obra tria l’escriptura clàssica amb uns absoluta precisió (matisos hiperdefinits, atacs “fora de temps” quan no hi ha un temps metronòmic de referència... tot això a la recerca dels efectes que els títols expliciten).

    11,44 €
  • 13,00 €

    Autor: Mestres Quadreny, Josep M.

    Edició: Paper

    Signe d’anells respon plenament al particular llenguatge de Mestres Quadreny i a les tècniques compositves a les quals ha estat fidel al llarg de la seva vida. Els elements aleatoris sustenten el seu discurs, però no són els únics...

    13,00 €
  • 32,00 €

    Autor: Eroles, Carles M.

    Edició: Paper

    La música d’aquest quintet és clarament temàtica i conjuga fragments altament cromàtics amb altres d’un profund lirisme.

    32,00 €
Mostrant 13 - 24 de 311 elements