Conjunts Hi ha 176 productes.

  • 12,10 €

    Autor: Valls Duran, Pere

    Edició: Digital

    Aquesta obra tant coneguda entre els contrabaixistes té dues qualitats que la fan tant especial, el repte tècnic per a l’instrumentista i el seu trets característics de la música espanyola.

    12,10 €
  • 11,22 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    L’orígen de la Suite d’Opportunitas està en l’òpera de cambra Opportunitas (Faula musicomòrfica) amb llibret de Georgina Rabassó i música de Jesús Rodríguez Picó que es va estrenar l’any 2004 dins el Festival Altaveu.

    11,22 €
  • 7,64 €

    Autor: Coll, Xavier

    Edició: Digital

    El Tango és un tango moderno en la línia dels de Piazzolla. En contraposició al tango, tan relacionat amb els suburbis de Buenos Aires, la chacarera és rural. Com que aquesta música te una forta arrel popular, l’intèrpret pot adaptar-la segons la seva creativitat sempre tenint en compte l’essència de cada una de les peces.

    7,64 €
  • 27,23 €

    Autor: Lamote de Grignon, Ricard

    Edició: Digital

    La Toccata és una de les obres més importants de Ricard Lamote de Grignon des del punt de vista de la tècnica de composició emprada; la instrumentació és impecable i els recursos tècnics, sovint sorprenents. L’equilibri entre les veus està estudiat al detall i l’alternança de les intervencions dels dos grups de forma compacta fa avançar l’obra amb una...

    27,23 €
  • 16,70 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    L’àlbum Tres peces per a oboè i quartet de corda és  una de les primeres partitures que va compondre Lluís Benejam. Així i tot, el llenguatge que més endavant caracteritzarà l’obra de Benejam ja hi és present en els seus trets bàsics.

    16,70 €
  • 11,39 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    El Trio Concertante està dividit en els tres moviments convencionals. A l’inici apareix un tema repetit en diferents punts de l’obra i que té un caire trist i meditatiu. A part d’aquests breus passatges el tractament instrumental té un caire virtuosístic i rítmic.

    11,39 €
  • 20,67 €

    Autor: Serra, Joaquim

    Edició: Digital

    Aquest Trio en mi s’ordena de manera molt clàssica tant pel que fa al conjunt com en la forma de cada moviment: Sonata al primer temps, Cançó al segon i Rondó al tercer.

    20,67 €
  • 18,15 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    El Trio per a violí, violoncel i piano núm. 1 de Lluís Benejam s’estructura en quatre moviments, té una durada que s’apropa als vint minuts i presenta un caràcter general optimista i romàntic.

    18,15 €
  • 13,67 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Paper

    Aquest Trio núm. 3  és una obra de dimensions considerables que juga amb la sonoritat dels tres instruments principals de la família dels saxòfons. Amb el piano sempre present, el primer moviment requereix un saxo alt i un tenor, el segon moviment un tenor i un baríton, i el tercer presenta un duet de saxos alts.

    13,67 €
  • 13,92 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    La música de Lluís Benejam flueix d’un esperit obert, vitalista, permeable a influències diverses. Hi trobem reminiscències modals, de l’impressionisme i del jazz, incorporades per una manera personal d’entendre la música.

    13,92 €
  • 6,92 €

    Autor: Setó, Conrad

    Edició: Digital

    El llenguatge de les set peces breus de Conrad Setó és d'un lirisme colorista a flor de pell, expressió musical al cent per cent.

    6,92 €
  • 11,25 €

    Autor: Granados, Enric

    Edició: Digital

    Aquesta sèrie de Valsos Poètics ens mostra una música d’inspiració clarament romàntica, on s’alternen moments apassionats i melangiosos, tendres i humorístics, emmarcats entre dues peces brillants i virtuosístiques: la introducció i la conclusió, que ens condueix de nou al primer vals a manera de recapitulació emotiva de l’obra.

    11,25 €
Mostrant 133 - 144 de 176 elements