Conjunts Hi ha 176 productes.

  • 7,27 €

    Autor: Bertran, Moisès

    Edició: Digital

    És una peça per a percussions múltiples de petit format, que incorpora la utilització, una mica exòtica, d’un joc de copes de cristall i un xerrac. Sketch no és una obra de dificultats tècniques sinó més aviat un petit divertiment on l’única dificultat radica en les petites subtileses de sonoritat que se succeeixen.

    7,27 €
  • 10,29 €

    Autor: Torrents, Mercè

    Edició: Digital

    So de Sonata de Mercè Torrents està composta de tres temps com en la forma sonata, Alegre-Caminant, Adagi i Lleuger-Alegre, però pel que fa a l’estructura és completament lliure.

    10,29 €
  • 11,22 €

    Autor: Mestres Quadreny, Josep M.

    Edició: Digital

    Sonades de sentir campanes és una col·lecció de sis peces per a violí i piano de Josep M. Mestres Quadreny, en les que l'autor va fer una reinterpretació del principi aristotèlic de fonamentar l'art en la imitació de la natura.

    11,22 €
  • 10,89 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    La Sonata per a viola i piano té un impuls rítmic constant, gust per les melodies llargues i amples i pels acompanyaments cromàtics; utilitza tota la tessitura i els diferents recursos i sonoritats que ofereixen els instruments, accentuat en aquest cas en l’aprofitament de la viola.

    10,89 €
  • 17,45 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Digital

    La Sonata Concertant ha estat escrita per als instruments de corda eminentment genuïns en Fleta Polo, el violí i la viola. En aquesta obra els trobem junts en igualtat de condicions, amb les seves semblances i diferències entre ells però amb un mateix discurs.

    17,45 €
  • 9,68 €

    Autor: Soler, Josep

    Edició: Digital

    Dos temes de Verdi serveixen per generar variacions i juxtaposicions que mai no hi apareixen de la mateixa manera.

    9,68 €
  • 13,92 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    Versió molt interessant de l'obra original Sonata per violí i piano núm. 1.

    13,92 €
  • 12,10 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    La Sonata per a saxòfon i piano té trets postimpressionistes, girs modals, riquesa de registres, ritme constant, gust per les modulacions cromàtiques i domini del contrapunt. El saxo alt és el clar protagonista al llarg de l’obra, encara que el piano no assumeix solament la funció d’acompanyant sinó que està clarament implicat en el diàleg amb el solista.

    12,10 €
  • 8,14 €

    Autor: Bertran, Moisès

    Edició: Digital

    El Preludi i la Dansa segueixen l'estructura pròpia de Frederic Monpou; el Finale tanca l'obra.

    8,14 €
  • 10,29 €

    Autor: Colomer, Consuelo

    Edició: Digital

    La simplicitat en l’escriptura de Consuelo Colomer facilita el coneixement de la seva obra des dels inicis de l’instrument. Al mateix temps l’intèrpret madur arribarà a descobrir en cada un dels passatges la vertadera profunditat d’aquesta música.

    10,29 €
  • 18,76 €

    Autor: Soto, Pere

    Edició: Digital

    En aquesta obra, el compositor utilitza com a experiment la tècnica d'escultura aplicada a la música. Al mateix temps hi aplica improvisacions amb l'única finalitat de deixar fluir la pròpia sensibilitat i de construir estructures emocionals de tal forma que les notes en sí no tenen gaire importància.

    18,76 €
  • 12,10 €

    Autor: Valls Duran, Pere

    Edició: Digital

    Aquesta obra tant coneguda entre els contrabaixistes té dues qualitats que la fan tant especial, el repte tècnic per a l’instrumentista i el seu trets característics de la música espanyola.

    12,10 €
Mostrant 121 - 132 de 176 elements