Climes II Ampliar

Climes II Viola i Piano

AC042a

Nou producte

Climes II està basada en la seva predecessora Climes I —composta l’any anterior per a clarinet i piano— i com aquella, consta d’un sol moviment d’estructura lliure. L’element intervàl·lic és evident en tota l’obra i només en la part central (Calmo) la línia melòdica és més estàtica.

Més detalls

18,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Instruments Vla. i Piano
  Pàgines 36
  Durada 9 min.
  Contingut Partitura + particel·la
  Edició Paper

  Durant els anys 80, Francesc Taverna va compondre tres obres titulades Climes. Totes tres estan compostes per a grups reduïts, Climes I i Climes II són per a duet mentre que Climes III és per a trio amb piano.
  L’obra Climes II va ser escrita l’any 1982, en un moment en el qual l’autor, tal com assegura ell mateix “basava el llenguatge en elements expressionistes i atonals, alhora que m’interessava per les polirítmies i investigava sobre l’equilibri harmònic a través de conceptes intervàl·lics. Amb aquests elements perseguia trobar un llenguatge sonor que em servís per expressar i comunicar les meves idees i les meves reflexions”. Climes II està basada en la seva predecessora Climes I —composta l’any anterior per a clarinet i piano— i com aquella, consta d’un sol moviment d’estructura lliure. L’element intervàl·lic és evident en tota l’obra i només en la part central (Calmo) la línia melòdica és més estàtica.
  Altres obres d’aquell mateix període són Grafitti per a trio (Clivis Publicacions, AC180), Gèminis per a duet de pianos (Clivis Publicacions, AC031), Imatges per a veu i piano sobre Tannkas de Carles Riba (Clivis Publicacions, AC118) o Climes I (Clivis Publicacions, AC069).


  David Puertas

9 productes més a la mateixa categoria: