Balls de gegants Ampliar

Balls de gegants

S071

Nou producte

L'obra Balls de Gegants de David Puertas és un recull de 6 tonades que acompanyen el ball de gegants de diferents localitats catalanes.

Més detalls

12,50 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XXI
  Subtítols / Parts Ball dels gegants Dalí i Gala - Ball dels gegants de Ribes - Ball dels gegants de Sarrià - Ball dels gegants de Cardedeu - Ball dels gegants de la Pobla de Segur - Ball dels gegants de Sant Antoni
  Instruments 2gralles,tabal
  Pàgines 20
  Durada 18 min
  Contingut Partitura
  Edició Paper

  El Ball dels Gegants Dalí i Gala està basat en les notes que, en la nomenclatura internacional, representen les inicials dels gegants, és a dir la G de Gala (nota Sol) i la D de Dalí (nota Re). A partir d’aquestes dues notes com a base es genera la música de la peça que s’estructura en tres parts: una introducció que fa les funcions de toc d’atenció per l’inici del ball, un valset que segueix jugant amb les notes G-D i una corranda final amb una coda de clara referència empordanesa. El Ball dels Gegants de Ribes (1998) va ser fruit d’un encàrrec de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes en motiu de la presentació dels Gegants nous (Andreu i Marina). El Ball dels Gegants de Sarrià és l’adaptació de la sardana En Gervasi i la Laieta (noms del gegant i la geganta de Sarrià) del mestre Tomàs Sagué i Camó (1906-1990). Opcionalment es pot tocar a tres o quatre veus (la quarta veu és per a gralla de claus). El Ball dels Gegants de Cardedeu va ser l’obra guanyadora del Concurs del Ball de Gegants de Cardedeu per dotar de ball a la parella formada per Ramon Berenguer i Peronella. El Ball dels Gegants de La Pobla de Segur va ser l’obra guanyadora del Primer Premi Pallars de Música Tradicional. El Ball dels Gegants de Sant Antoni va ser fruit d’un encàrrec de la Colla de Geganters del Barri de Sant Antoni de Barcelona.

3 productes més a la mateixa categoria: