70 duos per a dos violins Ampliar

70 duos per a dos violins

S060

Nou producte

Aquests duos van ser escrits amb la intenció de familiaritzar el violinista en les tècniques del violí, la interpretació de la música de cambra, la música melòdica, rítmica, sonora, tonal i formal. A més a més, poden ser interpretats amb altres instruments com la viola, el violoncel o el piano.

Més detalls

21,42 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Instruments 2 Violins
  Pàgines 88
  Contingut Partitura
  Altres Joan Bofill (pròleg a la 2a ed.)
  Edició Paper

  Aquests duos van ser escrits amb la intenció de familiaritzar el violinista en les tècniques del violí, introduir-lo a la interpretació de la música de cambra, introduir-lo a les diverses possibilitats de la música melòdica, rítmica, sonora, tonal i formal, i oferir a l’estudiant de composició exemples per a la composició a dues veus amb especial consideració de les característiques pròpies de la tècnica violinística.
  Per a la seva interpretació en concerts es poden triar, segons el gust de cadascú, de dos a cinc duos diferents. Se’n remet la tria al gust i a la tècnica dels intèrprets.
  Poden ser tocats amb altres instruments. Gairebé tots els duos es poden tocar amb violí i viola. Molts poden ser tocats per violí i violoncel (el violoncel, però, a l’octava baixa corresponent). També un bon nombre dels duos es poden tocar per a piano a quatre mans o a dos pianos. Es dóna la llibertat a l’intèrpret per reforçar les línies melòdiques tocant-les amb octaves, o afegint-los terceres, quintes, quartes o sextes. Per tant per a la interpretació al piano són acceptades possibilitats d’improvisació.


  Bernhard Rövenstrunck

2 productes més a la mateixa categoria: