Descàrregues

Com trobo les partitures

Pots buscar les partitures de diferents maneres: per tipus d’instrument, per autor o per categoria (música de cambra, música simfònica, música vocal). Des del buscador que trobaràs a la part superior dreta de la web també pots buscar partitures a partir de qualsevol paraula o número (per exemple, per instrument, títol, paraula clau, cognom, referència o fins i tot per ISMN). Tingues present que les obres de veu amb acompanyament de piano o algun altre instrument les trobaràs a “música vocal”, i que les obres d'orquestra amb instrument solista les trobaràs a “música simfònica”; en cap dels dos casos les trobaràs per l'instrument solista o d'acompanyament.
Quan selecciones una partitura pots veure’n tots els detalls (durada, número de pàgines, vista prèvia…). Si fas clic sobre la icona de l’altaveu podràs escoltar un fragment de la partitura.

Com compro partitures

Quan hagis trobat la partitura que vols, afegeix-la a la cistella. Pots continuar buscant altres partitures i afegir-les també a la cistella tantes vegades com vulguis.

Per tal de saber què has posat a la cistella fes click sobre la icona de la part superior i t'apareixerà la llista dels productes que has seleccionat per comprar. Aquí pots modificar la quantitat de partitures o eliminar la que no vulguis comprar en aquest moment. Quan tinguis clara la teva comanda, has de seleccionar "Pagar ara" i seguir els passos per indicar la forma de pagament. Si no has iniciat sessió o no estàs registrat, et demanarà les dades abans de continuar la compra. Quan el pagament s'hagi fet efectiu, podràs accedir a les partitures que has comprat de del teu panell d'usuari.

No s’admeten devolucions dels llibres i partitures digitals.

Què són els codis de descompte

Els codis de descompte estan formats per xifres i lletes i te'ls enviem per email sempre que acomulis compres de partitures. Per cada 5 partitures et descomptem el 50% de la propera partitura que compris.

Com els puc canviar

Aquests codis que t'enviem per email, hauràs d'introduir-los quan estiguis realitzant la teva compra. Sota del resum dels productes que hagis posat a la teva cistella, veuràs l'opción de “Descomptes promocionals”; introdueix el codi i fes clic a "Recalcular". Podràs veure que automàticament es fa efectiu al preu final de la teva compra. Recorda que per qualsevol dubte que tinguis pots posar-te en contacte amb nosaltres, per telèfon o omplint el formulari de contacte

Com puc descarregar una partitura

Quan ja hagis comprat una partitura sempre la podràs veure des del teu compte d'usuari; tan pots trobar-la al teu panell d'usuari com a l'històric de les compres que hagis fet, al resum de totes les partitures. Des d'allà mateix pots descarregar-te les partitures només fent clic a la partitura que necessitis.

Com puc imprimir les partitures PDF

És tan fàcil com imprimir un document PDF* qualsevol. Quan t'hagis descarregat la partitura, obre el document i selecciona l'opció "imprimir".

adobe

*Per poder veure els arxius PDF de les partitures has de tenir instal·lat el programa Adobe Reader que pots descarregar-te GRATIS des d'aquest enllaç:

http://get.adobe.com/es/reader/?promoid=HTEGS

Haig de pagar per descarregar una partitura?

Si ja has comprat una partitura, no és necessari que tornis a pagar per descarregar-la. Podràs descarregar les partitures que estiguin al teu panell d'usuari. Hi seran totes les que hagis comprat.

Llicències

Totes les partitures estan autoritzades a CLIVIS pels seus autors o hereus i tots els drets permesos per la Llei de Propietat Intel·lectual estan reservats.

Et recordem que qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació de les obres contingudes a la botiga online WWW.CLIVIS.CAT només pot ser realitzada amb l'autorització dels seus titular, tret d'excepcions previstes per la llei. Adrecis a CEDRO (Centro Español de Derechos Reprográficos, www.cedro.org) si necessita fotocopiar o escanejar algún fragment d'alguna obra.