sobre las partituras

Sobre les Partitures pdf

Elaboració

Des del gravat sobre planxa fins a la informàtica, CLIVIS ha adoptat els diferents recursos que al llarg dels anys s’han succeït com el tradicional copista manual, la màquina especial d’escriure sobre paper, o els fulls de símbols transferibles que van suposar un gran avenç per la precisió i per la qualitat dels seus especialistes en elaborar-la.

Actualment, gràcies al gran treball del nostre equip de tècnics informàtics i de tècnics en edició, les nostres partitures ofereixen una molt bona qualitat que en facilita la lectura.

Digitalització

El catàleg de CLIVIS compta amb més de 1500 obres de les quals ja s'han digitalitzat més de 200 i posades a disposició en format PDF en aquesta web.

El procés de digitalització és continu i totes les obres del catàleg de CLIVIS seran digitalitzades en un futur proper. Algunes de les partitures més antigues, es revisaran i s’actualitzaran de manera que mica en mica trobaràs una oferta més extensa i modernitzada.

Llicències d'ús

Les obres que t’oferim en aquesta pàgina web estan autoritzades en exclusiva a CLIVIS pels seus compositors i/o hereus i, d’aquesta manera, queden protegides per la Llei de Propietat Intel•lectual aprovada pel Reial Decret Legislatiu 1/1996, amb tots els drets reservats.