Shoshanna Ampliar

Shoshanna

AC071

Nou producte

Aquesta composició està estructurada en dos moviments recorreguts per una melodia formada inicialment per vuit notes i que en la seva distinta presentació assumeix el paper de leit motiv.

Més detalls

34,28 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Subtítols / Parts Adagio - Allegro
  Instruments Sax SATB
  Pàgines 78
  Durada 15'
  Contingut Partitura + parts
  Edició Paper

  El meu interès envers el saxofon -amb la seva veu penetrant, enfosquida i, al mateix temps, amb una certa dosi de sensualitat-, em ve des de fa molt temps. Amb tot, després d'haver tingut l'oportunitat d'escoltar el Quartet de Saxofons de Barcelona vaig advertir que un conjunt de quatre saxofons podia conservar i fins enriquir totes les possibilitats expressives de cada un dels instruments, tot formant la suma de les quatre veus un cor homogeni i perfectament harmoniós. D'altra banda, les peculiaritats tècniques de l'instrument inventat per Adolf Sax permeten als instrumentistes d'accedir amb facilitat a una variada gamma d'audàcies virtuosístiques.
  La consciència de totes les virtuts que poden reunir un grup de quatre saxofons van esser, doncs, les raons principals que m'impulsaren a compondre Shoshanna.
  Aquesta composició està estructurada en dos moviments recorreguts per una melodia formada inicialment per vuit notes i que en la seva distinta presentació assumeix el paper de leit motiv.
  El primer moviment Adagio espressivo pretén invitar a la meditació i a la serenitat per mitjà de la fluïdesa instrumental i a la naturalitat interpretativa.
  El segon moviment, d'una major extensió, es subdivideix en quatre seccions. Trémolos, diverses variacions rítmiques i dibuixos contrapuntístics, procuren de crear moments de tensió amb un lirisme que, per moure's dins d'uns esquemes tradicionals, resulten fàcilment accessibles a l'oient.


  Jordi Cervelló

2 productes més a la mateixa categoria: