Simfonies Ampliar

Simfonies

E638

Nou producte

Com a les obres del barroc, destaca pel virtuosisme instrumental, estructures breus i caràcter molt variat.

Més detalls

23,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època Segle XX
  Subtítols / Parts Per a Instruments de Vent i Percussió I.Moderat, II.Intermedi lent, III.Scherzo
  Instruments 3Fl[Picc]-3Ob[Ci]-4Cl[Clb]-2Fg-4Cor-3Tba-3Tbne-Tuba-2 Perc.
  Pàgines 48
  Durada 15 min.
  Contingut Partitura
  Observacions Materials en lloguer. Contacti amb l'editor (info@clivis.cat)
  Orquestres si
  Edició Paper

  L’any 1985 Albert Argudo, en aquella època director de la Banda Municipal de Barcelona, em va demanar una obra per a instruments de vent per a ser estrenada amb la seva formació. Aleshores vaig preferir escriure una obra per a instruments solistes, seleccionant alguns dels instruments de la banda simfònica.
  A diferència d’altres composicions de la mateixa època vaig decidir no utilitzar elements extra-musicals, i em vaig basar com a punt de partida en una obra de Stravinsky, les Simfonies per a instruments de vent.
  La plantilla instrumental, molt similar a l’obra d’Stravinsky, inclou també dos percussionistes amb la finalitat de donar un evident caire rítmic. El títol, a més a més de la relació quasi homònima amb la d’Stravinsky, també té una llunyana relació amb les obres del període barroc que amb el mateix nom estaven caracteritzades pel virtuosisme instrumental, les estructures breus i un caràcter molt variat.
  Encara que estan escrites en un sol moviment, les Simfonies es divideixen en tres seccions, començant per un moviment Moderat, un Intermedi lent amb solos dels clarinets i dels fagots, i un Scherzo final.
  Després de l’estrena el 1987 al Palau de la Música de Barcelona, l’obra ha estat revisada l’any 2009 amb motiu de la segona interpretació aquest mateix any a càrrec dels solistes de la mateixa Banda Municipal de Barcelona.

5 productes més a la mateixa categoria: