Clarinet Hi ha 48 productes.

  • 8,43 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    Jesús Rodríguez Picó ha arranjat aquests 12 duets de W. A. Mozart centrant-se en la seva organització de menor a major dificultat; així mateix, també ha adaptat alguns fragments que proposaven dificultats d’un nivell superior.

    8,43 €
  • 10,01 €

    Autor: Soler, Josep

    Edició: Digital

    L'obra Au pays de la soif et de la peur, de gran expressivitat, es desenvolupa en moviments lents i aprofita els registres dels dos instruments en tota la seva amplada. La interpretació de l’obra exigeix el màxim als intèrprets i, sobretot, requereix una compenetració extrema.

    10,01 €
  • 6,92 €

    Autor: Grèbol, Armand

    Edició: Digital

    Tot és tan relatiu: passat, present, futur...

    6,92 €
  • 15,13 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Digital

    Calidoscopi III de Francesc Taverna-Bech no és una obra només descriptiva sinó que té nombrosos elements reflexius i una certa malenconia, com si fluís l’enyor d’altres temps quan, infant, el devia seduir la joguina.

    15,13 €
  • 10,47 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Digital

    La cèl·lula inicial de l’arpegi descendent dóna unitat a l’obra que, malgrat la seva brevetat, mostra plenament la personalitat del llenguatge de Fleta Polo i el coneixement profund que té dels diferents instruments per als que escriu.

    10,47 €
  • 9,30 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Digital

    L’inici del Caprici núm. 2 de F. Fleta Polo ens presenta els instruments d’un en un, amb intervencions a solo abans d’endinsar-se en el treball conjunt, i l’escriptura contrapuntística és evident al llarg d’una obra que basa el seu atractiu en els contrastos de color i de caràcter.

    9,30 €
  • 7,56 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    Aquesta melodia relacionada amb el repertori dels chansonniers és també una cita representativa d’un repertori musical que va interessar a Poulenc i del qual se’n va servir en el tercer moviment de la seva Sonata per a Clarinet.

    7,56 €
  • 9,60 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Digital

    Climes I consta d’un sol moviment i està concebuda amb total llibertat, tant en l’aspecte harmònic com en el formal. És com una rapsòdia lírica on alguns acords i certes seqüències actuen com a elements estructurals en la composició, amb una part central poco scherzando que equilibra la partitura.

    9,60 €
  • 9,83 €

    Autor: Capdevila, Mercè

    Edició: Digital

    L'obra Corn d'or està formada per sons ràpids i comprimits, que per la seva densitat, poden ser escoltats com a una massa. En els moments lents es descomprimeix i s’afluixa la massa, el so s’expandeix i es desgrana, se separa, tot projectant-se en forma de frases o sons aïllats en diferents qualitats, direccions i altures.

    9,83 €
  • 16,29 €

    Autor: Ferrer, Enric

    Edició: Digital

    Obra inspirada en el primer dels Quatre Quartets de T. S. Eliot, Burn Norton.

    16,29 €
  • 6,05 €

    Autor: Civilotti, Alejandro

    Edició: Digital

    Aquestes peces estan dedicades a la memòria del nebot del compositor, Sergio Javier Godoy que havia mort el mes d’abril del 2005, i van ser compostes dos mesos després. El sentit d’aquestes quatre peces per a guitarra i clarinet és el d’establir un diàleg amb aquelles preguntes que mai tindran resposta.

    6,05 €
  • 16,64 €

    Autor: Lamote de Grignon, Ricard

    Edició: Digital

    Es tracta, originalment, d’una col·lecció de dotze petites peces (d’aquí ve el nom d’engrunes) per a piano sol. La versió per a quintet de vent consta de sis “engrunes” i va ser feta més de 25 anys després que l’original per a piano.

    16,64 €
Mostrant 1 - 12 de 48 elements