Trompeta Hi ha 21 productes.

  • 9,27 €
  • 21,20 €

    Autor: Grèbol, Armand

    Edició: Paper

    El sentit de l’humor de l’autor i el seu sarcasme mordent es reflecteixen en els compassos de cada un dels cinc instruments de metall, amb ritmes i contrapunts ben variats.

    21,20 €
  • 23,00 €

    Autor: Lalanza, Jordi

    Edició: Paper

    El Quintet de vent de Jordi Lalanza està escrit per a la formació clàssica de quintet i respira l’aire del divertiment musical. Un divertiment que trasllada la frescor de la música no solament als oïdors, sinó també als propis intèrprets, que hauran de superar dificultats tècniques i de conjunt per interpretar l’obra.

    23,00 €
  • 11,50 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Paper

    L’autor no es limita a fer servir la trompeta com a fanfara sinó que juga amb tots els seus recursos. L’obra, no és difícil d’execució però requereix exigència en el treball cambrístic. La part de piano, optativa, reforça l’element rítmic de l’obra i pot ajudar a fixar l’afinació si l’obra s’interpreta amb estudiants avançats.

    11,50 €
  • 12,00 €
  • 10,00 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Paper

    L’autor no es limita a fer servir la trompeta com a fanfara sinó que juga amb tots els seus recursos. L’obra, no és difícil d’execució però requereix exigència en el treball cambrístic. La part de piano reforça l’element rítmic de l’obra i pot ajudar a fixar l’afinació si l’obra s’interpreta amb estudiants avançats.

    10,00 €
  • 8,50 €

    Autor: Brotons, Salvador

    Edició: Paper

    Les fulles de tardor, de temps lent i harmonia tensionada, demana un bon so a l’intèrpret de trompeta. La melodia es mou en el registre mig i greu de l’instrument, amb dinàmiques en general pianíssim que en un moment determinat incorporen, a més, l’ús de la sordina. 

    8,50 €
  • 24,00 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Paper

    Aquesta versió per a trompeta i piano del Concert per a trompeta i orquestra de corda forma part de la mitja dotzena d’obres concertants que Lluís Benejam va compondre als Estats Units als anys 60, juntament amb el Concert per a violí, el Concert per a saxo, el Concert per a oboè i els dos concerts dobles, un d’ells per a dos pianos i l’altre per a oboè i...

    24,00 €
  • 16,80 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    Aquesta versió per a trompeta i piano del Concert per a trompeta i orquestra de corda forma part de la mitja dotzena d’obres concertants que Lluís Benejam va compondre als Estats Units als anys 60, juntament amb el Concert per a violí, el Concert per a saxo, el Concert per a oboè i els dos concerts dobles, un d’ells per a dos pianos i l’altre per a oboè i...

    16,80 €
Mostrant 13 - 21 de 21 elements