Partitures en paper Hi ha 533 productes.

  • 18,70 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Paper

    El Concertino per a clarinet i cordes pren com a referència els concertinos per a clarinet escrits en el segle XX, utilitzant els recursos tècnics que aquestes obres proposen. Encara que dividida en dos blocs, l’obra està escrita com una estructura contínua i alhora contrastada.

    18,70 €
  • 42,35 €

    Autor: Toldrà, Eduard

    Edició: Paper

    Lionor o La Filla del Marxant és una suite en cinc temps basada en una obra literària de l’autor modernista Adrià Gual, estrenada l’any 1934 sota la batuta del mestre Pau Casals.

    42,35 €
  • 31,20 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Paper

    Per escriure aquesta obra l'autor ha utilitzat tres referències; la primera prové de l’àmbit instrumental barroc, la segona és la d'un toc de campanes propi de la ciutat de Cervera, i en tercer lloc hi ha una referència a les composicions del segon període d’Stravinsky.

    31,20 €
  • 31,20 €

    Autor: Bozzo, David

    Edició: Paper

    El primer i el darrer moviments d'aquest Concerto de David Bozzo es construeixen sobre el mateix material temàtic i amb un estructura formal similar, escenificant d’aquesta manera la llar des d’on se surt i la mateixa llar on es retorna.

    31,20 €
  • 19,00 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Paper

    Quasi una polka és un divertiment simfònic escrit per Jesús Rodríguez Picó. La instrumentació confereix un cert relleu a la percussió que, a part de les timbales, utilitza altres instruments per subratllar frases o afegir color a una obra ja de per sí rica en varietat tímbrica i amb un ritme que convida a la dansa des del primer compàs.

    19,00 €
  • 28,00 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Paper

    El Concert núm. 1 per a clarinet i orquestra (1989) i el Concert núm. 2, finalitzat al febrer del 1990, mantenen una continuïtat amb diverses similituds, com la relació que s’estableix entre l’orquestra i el solista, la utilització de passatges expressius i de gran complexitat tècnica del clarinet i també les cites d’altres autors com Mozart, Mahler o...

    28,00 €
  • 35,00 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Paper

    Aquesta obra parteix de diverses imatges del món romà clàssic y està estructurada en forma de poema simfònic en cinc episodis breus.

    35,00 €
  • 31,20 €

    Autor: Serra, Joaquim

    Edició: Paper

    L’obra és, com el seu títol indica, un poema romàntic que comença amb ànim apassionat i una melodia llarga i ampla plena d’expressivitat. El piano no hi té un paper solista, malgrat que en ocasions les seves intervencions són molt destacades. La part central de l’obra està formada per quatre intervencions solistes del violí, el clarinet, la flauta i el...

    31,20 €
  • 37,50 €

    Autor: Lamote de Grignon, Ricard

    Edició: Paper

    El Divertiment per a orquestra de jazz, descrit per l’autor com “Ballet en quatre temps breus per a Jazz Simfònic”, és un ballet amb guió del propi Ricard Lamote de Grignon que mai no es va arribar a estrenar.

    37,50 €
  • 26,00 €

    Autor: Puertas, David

    Edició: Paper

    Al Divertiment de Nadal per a orquestra de corda hi trobareu Les dotze van tocant, La Mare de Déu, Ara ve Nadal, Sant Josep i la Mare de Déu i El timbaler.

    26,00 €
  • 36,50 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Paper

    A l'obra Barcelona Revisited, la idea de moviment, de desplaçament, recorre tota la partitura i aquest desplaçament cap endavant és l’origen del material musical i de les seves transformacions.

    36,50 €
  • 40,00 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Paper

    L’any 1997, Taverna Bech aconsegueix un petit estudi que li raporta un volgut aïllament per tal de poder compondre amb intimitat on s’envolta els objectes més preuats de la seva infantesa. Aquesta placidesa l’aboca a la composició de la Barocke Partita, entre d’altres obres, amb la voluntat que esdevingui el Concert de Brandemburg del segle XX.

    40,00 €
Mostrant 253 - 264 de 533 elements