Perpetuum Ampliar

Perpetuum

E621

Nou producte

Estudi sobre les possibilitats del contrabaix. El títol reflexa la qualitat més evident de l’obra; un continu fluir de semicorxeres organitzades a l’entorn de dues idees temàtiques principals. Destaca una idea en harmònics insistent que dóna pas al veritable perpetuum que clou la peça.

Més detalls

12,50 € amb impostos

Edició: Paper

    Època Segle XX
    Instruments Contrabaix
    Pàgines 12
    Durada 7 min
    Contingut Partitura
    ISMN 979-0-3502-0516-3
    Altres I. Sztankov (revisió)
    Edició Paper

    L’any 2004 vaig escriure Perpetuum com a un estudi de les possibilitats del contrabaix que em va permetre apropar-me a l’instrument. Va ser la meva primera peça escrita per a contrabaix prèvia a les Variacions Simfòniques sobre un tema de Henry Eccles, també publicada per Clivis Publicacions, tant en la versió simfònica, com en la versió per a contrabaix i piano.

    El títol no fa sinó reflectir la qualitat més evident de l’obra; un continu fluir de semicorxeres organitzades a l’entorn de dues idees temàtiques principals.

    A part d’aquest constant anar i venir de semicorxeres en destaca també una idea en harmònics, que apareix tant al principi com al final de la peça, i l’interval harmònic de tercera de caràcter insistent que dóna pas al veritable perpetuum que també clou la peça.

     

    Moisès Bertran

2 productes més a la mateixa categoria: