Plouifasol - 1er Ampliar

Plouifasol - 1r

DS077-1

Plouifasol és un recull de cançons populars catalanes arranjades i harmonitzades per a guitarra de grau elemental. Aquí trobareu les corresponents al 1er curs.

Més detalls

1,82 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Tres triques, tres troques - Els reis arriben - La gallina ponicana
  Instruments guitarra
  Pàgines 10
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0942-0
  Preu edició impresa 12,50€ (completa)
  Edició Digital

  L’obra vol oferir al professorat de guitarra material de treball en resposta a la demanda, per part de l’alumnat dels cursos inicials, de voler interpretar cançons conegudes i treballades a les classes de llenguatge musical.
  Les dotze peces que integren l’obra, tres cançons per curs, estan organitzades pel seu nivell de difi cultat. Cada grup inclou una nadala central.
  Dues d’aquestes peces van ser triades com a obres obligatòries en el tercer concurs infantil de guitarra que anualment organitza a Barcelona l’Associació Musical i Cultural José Luís Lopategui.
  Vull agrair a la María José Santos la seva ajuda i col·laboració en l’edició, sense la qual aquesta no hagués estat possible. També vull donar les gràcies al Josep Barcons per revisar l’obra i agrair especialment a tot l’alumnat de guitarra de grau elemental la participació en el concurs de dibuixos per il·lustrar les cançons.


  Oscar Larios

Accesoris

30 productes més a la mateixa categoria: