Recordant Chopin Ampliar

Recordant Chopin

DE784

Articulada en dues seccions sense solució de continuïtat, l’obra parteix d’un clima proper als Nocturns del compositor polonès, amb colors i harmonies delicats, sobre el qual va elevant-se una línia melòdica cada cop més activa i ornamentada...

Més detalls

11,87 € amb impostos

Edició: Digital

    Època s. XX
    Instruments Piano
    Pàgines 21
    Durada 10 min.
    Contingut Partitura
    Edició Digital

    Una vegada més, Joan Guinjoan, retorna al seu instrument, el piano.

    Aquesta obra, dedicada a Leopoldo Rodés i encarregada pel Palau de la Música Catalana, va ser estrenada i enregistrada per José Menor.

    Articulada en dues seccions sense solució de continuïtat, l’obra parteix d’un clima proper als Nocturns del compositor polonès, amb colors i harmonies delicats, sobre el qual va elevant-se una línia melòdica cada cop més activa i ornamentada, amb una aparent llibertat rítmica molt personal que li atorga un cert caire d’improvisació i, alhora, amb tensions i distensions característiques del Romanticisme primerenc al que evoca. La segona part homenatja el moviment final de la Sonata fúnebre op.35, amb un vertiginós passatge octavat que recorre el teclat amb les dues mans, amb un virtuosisme inquietant i trapella, no exempt de reminiscències temàtiques del moviment anterior.

     (Extret del comentari de Josep Ma Guix per al CD “A Riudoms” Solfa Rec. 1603270)

30 productes més a la mateixa categoria: