4 Juguetes Ampliar

4 Juguetes (orch.tuning)

E496b

Nou producte

L'obra 4 juguetes de Pere Valls fou escrita el 1912 i consta d’un Capricho andaluz titulat Soledad, un Minuetto, un Capricho gavotta amb el títol d’Aromas del bosque i acaba amb El canto de la vieja, peça subtitulada com a Catalanesca.

Més detalls

20,00 € amb impostos

Edició: Paper

    Època S. XX
    Subtítols / Parts Soledad - Minuetto - Aromas del bosque - El canto de la vieja
    Instruments cb.pno. (orch. tuning)
    Pàgines 60
    Durada 17 min.
    Contingut Partitura+particel·la
    Observacions La versió per a "solo tunning" amb la referència E496b
    Edició Paper

    L’obra de Pere Valls va ser fortament influenciada pel moviment Modernista musical, cercador de l’autenticitat a partir de les arrels presents a la música popular i folklòrica, i també per la influència del Romanticisme i del Wagnerisme tan presents a la Barcelona musical del primer quart del segle XX. Ell mateix participà en les activitats de l’Associació Wagneriana de Barcelona, entitat fundada l’any 1901, que fou la primera a la península ibèrica que divulgà l’obra del compositor alemany de qui l’autor rebé una gran influència.
    Titulada per l’autor Colección de cuatro juguetes para contrabajo y piano fou escrita el 1912 i consta d’un Capricho andaluz titulat Soledad, un Minuetto, un Capricho gavotta amb el títol d’Aromas del bosque i acaba amb El canto de la vieja, peça subtitulada com a Catalanesca. Aquest obra, així com altres obres de Pere Valls són la seva resposta a la necessitat de crear música de repertori virtuosístic per al seu instrument, a partir de les arrels populars i folklòriques. D’aquesta manera Valls va contribuir a donar al contrabaix, fins aquell moment era un instrument poc conegut entre el públic i practicat per una minoria de músics, una categoria pròpia entre els instruments solistes de concert.

    Pere Valls Pech
    (Barcelona, 2006)

Accesoris

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

12 productes més a la mateixa categoria: