Impressions Camperoles Ampliar

Impressions Camperoles

E269

Nou producte

Impressions camperoles és una obra del tot descriptiva que mostra perfectament el llenguatge clar i natural de l’autor empordanès.

Més detalls

31,20 € amb impostos

Edició: Paper

    Època S. XX
    Subtítols / Parts I. ALBADA II. MAINADA JUGANT III. SOTA ELS PINS IV. LA VALL DELS ECOS
    Instruments 2*121-2220-timp.perc.pno.-string
    Pàgines 84
    Durada 16 min.
    Contingut Partitura de direcció
    Observacions Materials en règim de lloguer. info@clivis.cat
    Orquestres si
    Edició Paper

    Va ser escrita l’any 1927 i guardonada als Premis Sant Jordi del Foment de la Sardana de Barcelona, –l’any següent tornaria a guanyar el mateix premi amb la Glosa del Ball de Gitanes del Penedès. Els títols dels cinc moviments avancen ja el contingut musical de cada un, entre els quals destaca, per la seva innocència i efectivitat, La vall dels ecos.
    La versió simfònica, feta pel propi autor, és deu anys posterior. Recordem que, a causa de la guerra, l’Orquestra Pau Casals, que oferia regularment concerts a Barcelona, va fer la seva darrera actuació el 12 de juliol de 1937. En els set anys que van passar fins que no es va presentar l’Orquestra Municipal amb Eduard Toldrà al capdavant (el 31 de març de 1944), Barcelona va poder escoltar molt pocs concerts simfònics. Així i tot, algunes formacions van intentar omplir aquest buit com l’Orquestra Simfònica Catalana (OSC), on ben aviat Joaquim Serra va estrenar el 8 de gener de 1938 la versió orquestral de les Impressions camperoles, que havia estat instrumentada l’any anterior, sota la direcció de l’autor.

30 productes més a la mateixa categoria: