Concert per a Fagot i Orquestra de Corda Ampliar

Concert per a Fagot i Orquestra de Corda

E612

Nou producte

Va ser un encàrrec del fagotista Vasil Nikolov. És un concert, d’una certa austeritat i intimisme, i al mateix temps permet al fagot desplegar-hi les seves capacitats captivadores i màgiques. Vasil Nikolov amb l’Orquestra Simfònica de Radio Sofia i sota la direcció de l’autor l’ha enregistrat en el CD que apareixerà properament.

Més detalls

20,80 € amb impostos

Edició: Paper

    Època S. XX
    Instruments Fagot i Orquestra de Corda
    Pàgines 48
    Durada 14 min.
    Contingut Partitura + part de fagot
    Observacions Les particel·les d'orquestra de corda estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l'editorial: info@clivis.cat
    Orquestres si
    Edició Paper

    El Concert per a fagot i orquestra de corda va ser un encàrrec del fagotista Vasil Nikolov. El vaig acabar d’escriure cap el maig de 2009. De fet, havia de ser un concert per a fagot i orquestra, però vaig creure que podria explotar millor l’instrument i les seves capacitats tímbriques i característiques pròpies del fagot segons les meves intencions, si utilitzava una orquestra de corda. D’aquesta manera crec que he pogut extreure del fagot tota la seva riquesa dinàmica i de color.

    El concert consta de tres moviments. El primer moviment és un Andantino que conté un valset, amb el tema del qual es construeix tot el concert. Es podria dir que es una obra monotemàtica, on el tema en qüestió és utilitzat de maneres molt diferents, tant des d’un punt de vista melòdic, harmònic, i rítmic. Durant el moviment central, un l’Adagio, he volgut retre un petit homenatge a Anton Bruckner. També és remarcable el que el solista, en aquest moviment, pot emprar la respiració d’estómac per tal de fer algun passatge on hi ha frases molt llargues, sense respiracions. Durant el tercer moviment en Allegro es recorden detalls dels dos moviments anteriors, i sempre a partir del tema en qüestió. És com si estiguessin en la memòria d’aquest darrer moviment, i per tant en certa mesura en condicionen l’estructura.

    És un concert d’una certa austeritat i intimisme, i al mateix temps permet al fagot desplegar-hi les seves capacitats captivadores i màgiques.

    L’any 2009 Vasil Nikolov, a qui està dedicada l’obra, la va enregistrar amb l’Orquestra Simfònica de Radio Sofia, sota la meva direcció, en el CD que apareixerà properament.

11 productes més a la mateixa categoria: