Estudis progressius amb swing 3 Ampliar

Estudis progressius amb swing, vol. I (part III, estudis 9-12)

DS074-3

Tercera separata del primer volum dels Estudis progressius amb swing. Inclou els estudis: Vals d'estiu - Bambolina - Comanda perduda - Vals de tardor

Més detalls

2,97 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments piano
  Pàgines 16
  Contingut Vals d'estiu - Bambolina - Comanda perduda - Vals de tardor
  ISMN 979-0-3502-0850-8
  Preu edició impresa 15€ (completa)
  Edició Digital

  Fa uns quants anys alguns alumnes de preparatori i de grau elemental de piano clàssic van mostrar interès per aquest tipus de música i demanaven poder tocar obres en aquest estil. Així doncs vaig iniciar una recerca de material adient al seu nivell i alhora vaig començar a escriure els estudis, amb la voluntat de transmetre els coneixements necessaris amb els quals poder practicar el swing, el blues i altres conceptes teòrics propis del jazz incorporats a les obres. Tot això de manera progressiva i procurant que la facilitat interpretativa de les primeres peces no minvés el seu atractiu. La resposta dels nens i nenes que han treballat els estudis, un cop apresa la tècnica del swing, ha estat molt positiva i els ha ajudat a millorar tant la pulsació com el sentit rítmic.
  L’àlbum consta de dotze peces curtes, l’ordre de les quals respon al criteri de dificultat progressiva d’aquestes, abastant tot el grau elemental i el primer cicle de grau mitjà. Tots els estudis, a excepció de l’últim, tenen digitació, tot i que aquesta és orientativa i dependrà de les possibilitats i preferències de cada alumne. El valor de metrònom indicat a les partitures és aproximat i es podrà disminuir o incrementar al seu voltant.

Accesoris

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

30 productes més a la mateixa categoria: