Simfonia núm. 1 Ampliar

Simfonia núm. 1

E793

Nou producte

L’obra és la descripció d’un estat interior i utilitza formes heretades del simfonisme vienès amb gran varietat de tècniques harmòniques i melòdiques pròpies del segle XX.

Més detalls

39,00 € amb impostos

Edició: Paper

    Època segle XXI
    Subtítols / Parts I. Moderato; II. Adagio; III. Allegretto; IV. Quasi senza tempo
    Instruments 3[1.2.3/pic] 3[1.2.3/ci] 4[1.2.3.4/cb] 3[1.2.3/cf] - 4331 - timp+3perc - piano – archi
    Pàgines 77
    Durada 27 min.
    Observacions Els materials d’orquestra estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l’editorial (info@clivis.cat).
    Orquestres si
    Edició Paper

    La Simfonia núm. 1 és la mostra que Moisès Bertran es troba en un grau de maduresa que li permet afrontar aquest repte. Ens proposa, com en gairebé totes les seves obres, la descripció d’un estat interior afectat pels dos espais on transita, Colòmbia i Catalunya, i també per allò que capta en el seu mon interior. En l’obra s’hi reflexa una gran varietat d'idees i de paisatges musicals compreses en els tres anys d’elaboració de l’obra.

    (més info)

    Com diu el musicòleg Sebastián Wanumen al programa de ma de l’estrena de l’obra el 2017, “L’obra ens exposa formes heretades del simfonisme vienès però l’ús d’aquelles formes es barreja amb tot un mar de tècniques harmòniques i melòdiques pròpies del segle XX, entre les quals hi trobem harmonies quartals, sèries dodecafòniques, centres tonals mòbils i cromàtics; aquest sincretisme s’ha convertit en l’empremta de Bertran. La Primera Simfonia, escrita entre 2013 i el 2015, reflexa tan les seves idees musicals, amb aires nostàlgics de gran profunditat musical, com la seva responsabilitat artística i el seu afany per ampliar el repertori simfònic a gran escala, de Colòmbia.”

30 productes més a la mateixa categoria: