Set miniatures 3 Ampliar

Set miniatures 3

DE707-3

En aquestes Set Miniatures per a Guitarra clàssica hi descobrirem aires barrocs, cites clàssiques i pinzellades de jazz contemporani, gènere del qual Pere Soto n’és especialista expert en la seva faceta com a intèrpret.

Més detalls

3,48 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments guitarra
  Pàgines 9
  Contingut Miniatura 5 - Miniatura 6 - Miniatura 7
  ISMN 979-0-3502-0795-2
  Preu edició impresa 17,50€ (completa)
  Edició Digital

  El profund coneixement de la guitarra de Pere Soto ens permet presentar aquestes peces amb la seguretat d’oferir una obra ben construïda per a un dels instruments més populars del món.
  Pere Soto les va composar l’any 1998 al llarg de diversos caps de setmana que passava a la ciutat de Berga. Casualment a la mateixa casa on temps enrera s’havia hostatjat el gran guitarrista Paco de Lucía. Segons el propi compositor el seu repte va ser composar una peça cada setmana per a intèrprets amb ganes d’arribar fins als límits de la tècnica, i set peces li va semblar un nombre amb continguts màgics.
  Edwin Guevara, reconegut guitarrista colombià que va estrenar a Barcelona el 2007 les Set Miniatures per a Guitarra clàssica, ens diu: “Amb l’experiència d’haver-les estudiat i interpretat en diverses ocasions puc assegurar requereixen un intèrpret que domini cada un dels desafiaments tècnics, per l’elevada complexitat de l’obra. Aquestes peces estan perfectament ben escrites per a l’instrument i és necessària també una bona comprensió intel·lectual per poder aproximar-se a la idea del compositor. Per a mi ha estat una gran experiència poder interpretar aquestes peces amb les quals he obtingut nombroses aportacions per la meva carrera concertística. Vull recomanar les Set Miniatures a tots els guitarristes que es vulguin enfrontar a una obra de gran exigència".
  En aquestes Set Miniatures per a Guitarra clàssica hi descobrirem aires barrocs, cites clàssiques i pinzellades de jazz contemporani, gènere del qual l’autor n’és especialista expert en la seva faceta com a intèrpret.

Accesoris

20 productes més a la mateixa categoria: