Orquestra de cambra sense solista Hi ha 5 productes.

 • 18,15 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Per escriure aquesta obra l'autor ha utilitzat tres referències; la primera prové de l’àmbit instrumental barroc, la segona és la d'un toc de campanes propi de la ciutat de Cervera, i en tercer lloc hi ha una referència a les composicions del segon període d’Stravinsky.

  18,15 €
 • 21,24 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  La Fantasia recull alguns dels temes de l’òpera El viatge de Marlow, fonamentalment el tema del viatge que apareix a l’inici de l’obra i que és el tema principal. A partir d’aquest motiu en sorgeixen d’altres que fan referència al paisatge de tenebres, a la selva, o als personatges grotescos que sobreviuen en aquest entorn inhòspit.

  21,24 €
 • 18,15 €

  Autor: Serra, Joaquim

  L’obra és, com el seu títol indica, un poema romàntic que comença amb ànim apassionat i una melodia llarga i ampla plena d’expressivitat. El piano no hi té un paper solista, malgrat que en ocasions les seves intervencions són molt destacades. La part central de l’obra està formada per quatre intervencions solistes del violí, el clarinet, la flauta i el...

  18,15 €
 • 20,26 €

  Autor: Bertran, Moisès (*1967)

  Edició: Digital

  Tres Momentos en Antioquía està escrita en tres moviments: Allegro, Largo i Allegro, amb un rerefons de petita simfonia. Cada moviment descriu un moment diferent de l’estat anímic i personal experimentat durant els primers mesos de l'autor treballant i vivint a Medellín (Colòmbia).

  20,26 €
 • 18,15 €

  Autor: Serra, Joaquim

  La primera de les Tres peces duu el títol de Matinal i transmet un aire popular sobre els arpegis del piano. La segona, Cançó a muntanya, compta amb unes intervencions del clarinet a mode d’improvisació pastoral. Finalment, la tercera peça, titulada Scherzo, és una pàgina juganera estructurada en estil fugat.

  18,15 €
Mostrant 1 - 5 de 5 elements